dimecres, 7 de gener del 2009

Niked Air Tuned - Edició Limitada 10è Aniversari

Aquestes són les NIKE AIR Tuned 10 Edició Limitada. I també és el més recent en bambes d' última tecnologia. Inspirada en els Jocs Olímpics.
La característica més destacada d'aquesta atrevida bamba es un estampat 'tríxel' a tot color damunt una capa de malla. El nou look progressiu de les Tuned Air 10 s'ha inspirat en un món digital format per bits, giges i píxels. Les formes 'tríxel' de la part superior estàn basades en les rejilles triangulars utilizades en el modelatge tridimensional. Els colors reflecteixen l'stress i els canvis constants de les ciutats, i estàn disponibles en cinc combinacions. Estructuralmente, el disseny de la sabatilla presenta una nova tecnologia de recobriment més suau i que cobreix la forma de una sabatilla clàssica.
Durant 10 anys, las Tuned han anat millorant el seu sistema d'amortiguació per a adaptar-se a la intensitat de la vida a la ciutat. La unitat Tuned Air integrada en el taló i l'estructura en aquesta mateixa zona aporten la màxima estabilitat. La tracció 'Go-Anywhere' també continúa essent una de les màximes prioritats de les Tuned. Les peces rugoses de Phylon de doble densitat i els típics tacs amb disseny de gofre s'arrapen molt al terra-
L'aconseguit disseny es combina amb la màxima comoditat.
D'entrada xoca bastant el disseny però les negres són una passada i molt còmodes.