dijous, 3 de desembre del 2009

Comeback 2.0 by LANCE ARMSTRONG

Una lectura recomanable! Des d'una vessant introspectiva, el propi Lance ens parla del seu retorn al món del ciclisme professional.

Però aquells aficionats a la fotografia, podran trobar a més que va il·lustrat per fotografies d'Elizabeth Kreutz, fotoperiodista i fotògraf d'esports cèlebre. A aquesta noia se li va permetre accés al dia a dia del retorn de Lance (trasllats, sessions de descans, entrenaments, competicions, etc.)

De fet a principis del 2008 al seu Web, http://www.elizabethkreutz.com/tenia un apartat Lance's comeback on es podia seguir per mitjà d'imatges com Lance Armstrong reemprenia el seu ofici. Aquest enllaç però, quan Armstrong va caure a la Vuelta a España, Elizabteth Kreutz el va desactivar. Si bé no va deixar de fer-li el seguiment fotogràfic, com deduïm de veure algunes fotos informals que li feia a en Lance i que penjava per mitjà del Twitpic al seu Twitter.

Pel què a les fotos de qualitat suposo que les podrem veure en el llibre.

Als que no vau poder veure part d'aquestes fotos al seu Web abans que Elizabeth en desconnectés l'enllaç, us en poso una selecció: