dissabte, 9 de gener del 2010

Team GARMIN-SLIPSTREAM

Avui al matí no he sortit en bici, però si hagués sortit no m'hagués trobat al Bar Triton de Sant Feliu de Guíxols, en David Millar, en Dan Martin i en Ricardo Van der Velde corredors professionals de l'equip GARMIN de carretera i un més, aquest últim no anava vestit amb l'equipació. Tots quatre allà tant tranquils fent un cafè. Com es nota qui és un corredor professional, quina planta, alts i escanyolits però amb uns quadríceps considerables. A aquesta gent diria que fins i tot els hi queda bé la roba de ciclisme. I les bicis, una passada, màquines full equip, personalitzades amb els seus noms i dibuixets, però modestes, amb el seu parafang al darrera, el seu seient gastat, alguns amb rodes de menys qualitat per entrenar, etc... de fet és la seva eina de treball, bona, però de feina. Equipades com a tots ens agradaria portar la nostra però que per ells és completament normal, estrenar cada any màquines full equip (el nou dura-ace arreu, el gps garmin tope de gama, etc.)
Bé una experiència curiosa si més no, compartir el mateix espai que ells durant una estona. De fet és sabut que alguns d'ells viuen tot l'any a Girona, i que alguna vegada se'ls pot trobar entrenant, aquest any passat potser es podien veure més arran de l'etapa del Tour per Girona, algun dia passant amb el cotxe els havia vist al Corsari fent el toc, o a algun altre l'havia vist assegut a la barana de mar parlant pel mòbil.
A veure si aquest any, amb el canvi de dates de la Volta a Catalunya, i la afluència de professionals que han dit que vindrien (Armstrong, potser Contador,etc.) podem veure'ls més, o potser veure a altres professionals d'altres equips.
La veritat és que motiva veure aquest tipus de gent, veure'ls "treballar" jaja,.. bé què us haig de dir, nosaltres som uns cagamandurries, a aquests no els cal aparentar el que no són perquè aquests ja ho són!! ...pufecionals!!!

I no, no portava la càmara...!!!!