diumenge, 28 de febrer del 2010

Avui diumenge 100 km. per la patilla!!

Avui en la primera sortida llarga de la setmana, n'hem fet una de rodadora en carretera i hem fet els ports habituals de la Ganga i Sta. Pellaia, enganxant amb St. Andreu Salou / Caldes de Malavella / St. Miquel d'Aro / Sta. Cristina d'Aro / Castell d'Aro i St. Feliu.

Tot i el temps que he estat "fora de servei", aquesta setmana, en la que he reprès una de les modalitats ciclistes que més m'agrada, ha estat una setmana força completa i els 100km d'avui han estat com un premi per a mi per demostrar-me que al loro! no estamos tan mal!!!

L'altra notícia del dia ha estat la passada que ens ha fet, tot just a la rodona que va de Cassà cap a Riudellots, el corredor del Team Sky, BRADLEY WIGGINS amb la seva espectacular Pinarello Dogma 60.1. No ens ha passat excessivament ràpid però portava una "velocitat de creuer" força alegre i constant.


 




El ciclista anglés, que va finalizar en quarta posició la darrera edició del Tour de France, responia això en una entrevista que li van fer arran del seu nou fitxatge al Team Sky a principis d'any: "Amb aquest equip, tindré la millor oportunitat possible per a guanyar el Tour de France"; així mateix va admetre que guanyar la carrera francesa és "el somni" que persegueix actualment en la seva carrera.