diumenge, 2 de maig del 2010

Al mal temps 64km en btt

Doncs si, aquest diumenge amb els companys de l'Escoleta del btt, com porta essent habitual, ens hem fet una quilometrada sota la pluja. Hem quedat a la BP de Santa Cristina, després hem pujat al castell de Solius, hem fet unes quantes trialeres per allà i hem pujat per "les vaques" per passar de l'Ardenya a les Gavarres. Hem anat en direcció Ca l'Aldrich, hem apartat quatre troncs, hem pujat el "matxo mort" inclòs el tram que s'agafa a dalt a la dreta i que batejaré com "el dels burros", hem baixat fins al Puig d'Arques per darrera, després direcció les canyes, i hem agafat la pujada que també vam fer amb el Daró diumenge passat. Després hem anat a buscar Font Josepa i hem baixat un tros de "les gallines" fins que degut al mal estat dels camins hem hagut de baixar per asfalt fins al Restaurant Font Picant, carril bici i cap a casa. 

Déu n'hi do, el ritme ha anat clarament in crescendo i al final:

Temps: 4h aprox. (sense comptar el temps parats per motius diversos, a remarcar la lliçó de com s'arregla una punxada que s'ha fet a Jordi López Ramot sota un ruixat impressionant, jajajaja...)
Distància: 64'55 km
Mitja: 15'2km/h

Hem conegut un noi al pla del Puig d'Arques amb una planta de ciclista professional impressionant. El fet és que se'ns ha afegit fins a Santa Cristina. El tiu arriava, i després de mantenir alguna conversa amb ell hem sabut que era suís, i que portava dues setmanes entrenant a la zona. Doncs bé companys, amb el que m'ha  explicat (nom, nom de l'equip on córrer, aspiracions,...) i amb el gran i poderós amic que és Internet he pogut saber el següent:

Aquest noi es diu Kurt Baggenstoss és d'un poble suís anomenat Rafz, al nord-est de Zurich (a finals del 2008 aquest poble no tenia ni 4000 habitants). Parlava l'alemany si bé sabia l'anglès. Portava un maillot d'una botiga de bicicletes: la Röbis Velo Shop . Un maillot, i ara bé el millor, que també va portar a la passada edició de la CRAFT BIKE TRANSALP, en la qual va competir amb un tal, Hansjürg Gerber i on van aconseguir un podi com a tercers a la 5ena etapa d'aquesta cursa, que no són tonteries.

Amb un temps de 4h 22' 34'2" van fer 82'20km força durs

Per cert, constaven inscrits a la categoria màster, i segons el reglament de la prova, això vol dir que entre els dos components de l'equip han de sumar 80 anys o més, o sigui que companys, aquest noi tenia més de 40 anys anant bé.

Sembla ser que el bon amic Kurt si bé és un corredor amateur, ara està intentant entrar al món professional, com corredor de btt al seu país. Sobre la seva professió no en sé res, si bé el nom de l'equip amb què van còrrer la CRAFT BIKE TRANSALP es deia: Zellwegen Architekten Thun i no costa massa interpretar què vol dir architekten.