dilluns, 19 de juliol del 2010

PUJA I BAIXA

Aquest diumenge hi havia la previsió de fer Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar i si no hi havia cap més tram afegit, tornar per la N-II, girar a Caldes de Malavella i encarrilar la tornada. Quedàvem a les 7.45 a la primera rotonda de la ronda de ponent a dalt de tot de la crta. de Girona, en Nava, en Pipo, l'Àngel, en Marc García, l'Albert Barbé i jo. El circuit al final s'ha modificat, potser amb bon criteri, perquè s'ha comentat que la zona de la costa propera a Lloret estaria massa transitada. 

I és que tant li fa, mentre puguis anar amb colla. Els caps de setmana hauria d'estar prohibit sortir sols, els caps de setmana s'ha de fer festa i sortir amb colla, riure, explicar batalletes, penes, etc., més que res perquè va bé pel coco; si bé entremig de setmana tots tenim les nostres feines i els nostres horaris i sovint és difícil coincidir i s'ha d'acabar sortint sol. El cap de setmana s'ha de mirar de sortir en grup, i com més gent millor: aprens a anar amb grup, veus com estàs, pots jugar com un nen apretant aquí i allà i, perquè no dir-ho, patint-ne les conseqüències aquí i allà, etc. 

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Tossa de Mar / reculem i tornem a fer la crta. de Tossa de Mar però a l'inversa fins al trencant a Sant Grau [aquí l'Albert Barbé s'ha desviat cap a casa]  / pugem els 5 km fins a St.Grau/ Llagostera / Caldes de Malavella/ Cassà de la Selva / crta. de Girona fins a Llagostera de nou / Sant Miquel d'Aro / Sta. Cristina d'Aro [parada a l'Olympia per avituallar-nos, petar la xerrada i sobretot, com diu en Marc García, fer abdominals no parant de riure] / Castell d'Aro / S'Agaró / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final:
Distància: 91'5 km
Temps: 3h 25' + 24' (cal tenir en compte la parada per això ho parteixo)
Mitja: 29'1 km/h + 22'6 km/h 


Valoració:
Menys quilòmetres que altres vegades però com sempre amb moments intensos, com que no aguanto més remarcarem el pal que l'Àngel i en Nava ens han fotut a en Marc García, en Pipo i a mi mentre acomiadàvem l'Albert Barbé al trencant que puja a Sant Grau. Vilment i de forma totalment premeditada i amb molta mala intenció jejeje... han dit que ells anaven tirant i que ja els atraparíem. No vegis! Com que mentres puges a St.Grau vas veient part del recorregut que has de fer, els vèièm donant-se relleus a cara perro, fins i tot l'eco de les muntanyes ens portava els gemecs d'esforç que feien perquè no els atrapessim jajaja...jajaja... Quan els hem atrapat els punyeteros no només no han desmentit que havien apretat, sinó que ho han confirmat, en Nava, que diu que ara no agafa tant la bici, ha admès que ho havia donat tot per humiliar-nos, i és que la gent quan agafa la bici es transforma. Però i que no és maco això, tant de bó poguem tenir aquestes batalletes molts anys.

Anant cap a Tossa de Mar s'ha anat força bé, en Marc i en Pipo s'han adelantat i la resta, el pilot (no sona tant bé com "pelotón", però què hi farem, hem de recolzar la llengua) els anàvem controlant des de la distància jejeje,... ha estat tornant i per encarrilar Sant Grau que la cosa s'ha començat a animar (en Pipo ha obert la veda picant a la penya i és clar com que als altres no ens va el rotllo de picar-nos (frase amb to clarament irònic), al darrera enxufats. Pujant a Sant Grau ja he comentat la jugada gens reprobable (torno a parlar irònicament clarament) de l'Àngel i en Nava. Baixant de Sant Grau i cap a Llagostera la cosa s'ha tranquil·litzat i de Llagostera a Caldes i Cassà s'ha portat un ritme alegre que ens acompanyat fins a Panedes on ens hem agrupat tots per tornar a trencar-se el grup pujant a l'ermita de Panedes on he quedat amb Pipo i l'Àngel i a l'altura de Ca l'Aldrich he fet una jugada de pura tàctica llançant un atac per distanciar-me d'en Pipo i evitar afrontar el MINIport de categoria especial anomenat Sant Miquel d'Aro jajaja... al seu costat, on desenganyem-nos, hagués engegat la maquinària pujant la pujada i les hagués passat canutes per atrapar-lo. Un cop en Pipo ha arribat a Sant Miquel d'Aro, ha començat a baixar pinyons i hem enfilat una baixada de vertígen cap a la Font Picant pedalant sense parar. ESCALFADA pujant a St.Miquel d'Aro + ESCALFADA baixant a la Font Picant = SEGON MOMENT DE SÈRIES DEL DIA que podem sumar a l'ESCALFADA que ens hem fotut per atrapar l'Àngel i en Nava pujant a St.Grau (PRIMER MOMENT DE SÈRIES DEL DIA).

La parada a l'Olympia a priori ha fet molt de bé, i la cerveseta amb llimona ni t'explico, però quin pal després tornar cap a casa amb la bici. Avui he trucat a l'organització del Tour per dir que fèiem festa, que quedàvem directament al balneari de Bagnéres de Luchon al final de l'etapa!