dissabte, 12 de novembre del 2011

En podríem dir PRETEMPORADA!

Avui m'he aixecat tard perquè no havia quedat amb ningú i sorpresa!! el dia semblava prou segur per sortir en carretera, a més no feia gens de fred, o sigui que cap a quarts d'onze sortia de casa. No tenia circuit pensat a priori, però per aquest temps tinc tendència a anar cap a la zona de Sant Dalmai, Salitja, Aiguaviva, Girona, etc.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro/ Llagostera [pujant la pujada de l'Alou m'he trobat en Javi Macías que anava amb el camió de repartir] / Caldes de Malavella [abans d'arribar a Caldes en Dani Romera de Bicicletes Esteve i en Sergi del Club Aquàtic Xaloc que ja tornaven de fer el "triangle" arreglaven una punxada] calçada lateral de la N-II fins a la rotonda de Riudellots de sota la N-II / carretera de Vilobí d'Onyar / Vilobí d'Onyar / Sant Dalmai / Aiguaviva / Vilablareix / Girona (de polígon Industrial Mas Xirgu a polígon industrial Mas Gri) / N-II / Fornells de la Selva / Camí de Quart a Fornells de la Selva / carretera de la Barceloneta / Llambilles / giro a la dreta per la C-65 fins a Cassà de la Selva / Cassà de la Selva / Llagostera / agafo la sortida per anar cap a Panedes / St.Miquel d'Aro / la Font Picant / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 84'85 km
Temps: 3h. 03'
Mitja de velocitat: 27'6 km/h

Valoració.
El temps ha aguantat tot i que fins a Caldes feia molta humitat i hi havia boira en alguns trams. a l'arribar a la N-II ja s'ha deixat veure el sol i tot i que amb cel ennuvolat el dia ha aguantat fins a casa. 

Aquesta sortida ja la podria considerar de les primeres de la pretemporada jejeje... Bon ritme però amb tranquil·litat pel què fa a pulsacions.

Demà tot sembla indicar que farà bon dia per poder sortir amb btt, segurament ho faré amb la gent de l'Escoleta del Btt. A veure si fem una bona grupeta!