dissabte, 3 de març del 2012

RENTAT i ASSECAT

Avui al matí havia quedat amb en Jordi Mont del Matxacuca per fer una tirada llarga en carretera. A les 9h quedàvem a la BP de Santa Cristina, justa abans de sortir ens topàvem amb l'Àngel Pajares de l'Escoleta BTT que anava a esmorzar, un altre que no entrena jejeje... últimament es dedica al córrer i ho fa molt bé.

El recorregut previst per avui l'ha proposat en Jordi, un circuit força xulo que havia fet ell dissabte passat. Era anar cap a Sant Gregori, d'aquí cap a les Agudes, les Planes, Anglès, Mas Llunés, Aiguaviva, Vilablareix, Girona, Fornells, etc. i fins a Santa Cristina d'Aro de nou. El fet és que tot anava bé fins a Llorà.

SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / la Creueta / Girona / Domeny / Sant Gregori [aquí han començat a caure gotes] / Ginestar de Llémana / Llorà [aquí ens hem aturat perquè la pluja feia una estona que anava a més i començava a ser preocupant, ens hem plantejat continuar però els cotxes que venien de la banda de Sant Martí de Llémana estaven ben molls i hem considerat que el més prudent era fer mitja volta. La qüestió és que al fer mitja volta el temps ha empitjorat i ja dubtàvem d'on estava el cap de núvol, si darrera nostre o ens havia passat. Al cap de poca estona la pluja ens deixava, fiiiiiiiuuuuu... passat Domeny hem decidit anar cap a Sarrià, Campdurà, la carretera que va a Celrà, Celrà, carretera fins a Madremanya, Monells, la Bisbal, etc. però a l'arribar prop del Trueta de nou comença a ploure i decidim entrar a Girona i anar cap als Àngels. Pugem els Àngels amb la intenció de baixar per l'altra banda i anar cap a la Bisbal però a pocs quilòmetres d'arribar a dalt comença a ploure de nou i un cop a dalt mirem també cap a la Bisbal i està ben emplujat, es repeteix la història, hem de fer mitja volta i baixem per la banda de Girona de nou. A la Creueta anem cap  a Quart / Llambilles [parem a la betzinera a beure alguna cosa] / Cassà de la Selva / entrem a Cassà i anem cap al polígon industrial per agafar la carretera del Remei cap a Sangosta / Veinat de Can Bosc / carretera de Sant Andreu Salou / Sant Andreu Salou / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS. Sembla ser que tant a Santa Cristina, com a Sant Feliu ha plogut força al matí perquè quan hem arribat estava ben moll tot. Avui ha tornat a tocar netejar la flaca.

Al final, 
Distància: 126'30 km
Temps: 4h 44'
Mitja de velocitat: 26'8 km/h


Valoració:
Tot i mullar-nos i secar-nos i mullar-nos i secar-nos hem +++++++++++++++++....