diumenge, 17 de febrer de 2013

+++++

Doncs després d'una setmana més en el fantàstic món del "no parar d'entrenar" estic com no, fós. Sèries de natació de 400m de tècnica, sèries de 100m ràpides,..., córrer, bici, estiraments, peses,... encara no sé on paro. És molt divertit, està super bé, etc. però no acabo de trobar el punt :-((( Aquesta setmana vull destacar la sortida de córrer que vaig fer el dimecres abans d'anar a nadar. Vaig afegir-me a un entrenament d'en Joan Martí i en Gerard Bosch al Pavelló de Sta. Cristina. Bufff... encara avui estic adolorit. Com que el córrer és el que porto pitjor vam fer uns 12km a un ritme massa alt per mi sobre un dur carril bici i pppfffffff... vaig acabar rostit de bessons. Tant que aquest dolor m'ha acompanyat fins diumenge, haig de córrer més i més suau, ho sé.

Divendres vaig començar el circuit de cross fit amb en Pipo al Tipi pensant que no faria res de cames però clar, sóc masoca. El nadar de les 20h tampoc em va alleugerir.

L'endemà carretera, perquè puc estar destruït però una sortida en bici no es refusa mai jejejej... i la dels dissabtes en carretera és ja un costum. Vaig quedar amb en Xavi González. A les 9.39h passàvem per la BP de Sant Feliu per veure si hi havia algun grup per afegir-nos-hi però ja havien marxat. Quan ja tiràvem, a la recta que porta a Santa Cristina ens trobem en Paco "jardiner" que també havia arribat tard al seu grup i s'havia quedat sol. Se'ns va afegir i vam anar tirant.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Calonge / alt de la GANGA [aquí en Paco va dir que anessim tirant que ell faria la volta a l'arribar a dalt] / la Bisbal d'Empordà / girem cap a Forallac / Canapost / Peratallada / Sant Julià de Boada / Gi-650 i cap a la dreta, cap a Pals / Pals / pugem cap a Regencós / Begur / per la GIP-6531 cap a Palafrugell / Mont-Ras / per la C-31 cap a Sant Joan de Palamós / Palamós / Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / S'Agaró / SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància: 85'64 km
Temps: 2h 50'
Mitja de velocitat: 28'7 km/h

Valoració.
Sortida modesta però, la veritat amb el cansament i el dolor de cames del dimecres ja en vaig tenir ben bé prou. Vaig arribar, vaig sortir a córrer 15' encara no molt suaus, pel tema aquest d'acostumar musculatura i a la dutxa.

El diumenge tocava sortida escoletera. Quedava a la BP de Sta.Cristina amb la claca. En Pipo i en Nava de l'Escoleta BTT, en Jordi Mont del Matxacuca, l'Eduard Hernández de Bicis Tope i en Ricky del Club Ciclista Platja d'Aro. També hi havien quedat l'Edu Ayats i un altre grupet, hem anat junts una estona i a la zona de la casa d'en Lara ja ens hem separat amb aquell grup. 

Hem fet una sortida per l'Ardenya habitual, en Nava estrenava 29", una Stevens Sonora full xt i en Pipo provava una Spark 29". Sortida molt divertida, pujant per Solius, cap a l'abocador, corriol nou de Llagostera, camí romàntic cap amunt [aquí ens hem trobat en Narcís, en Rossillo, en Lluís, en Climent, etc. ens hem fet una foto plegats i hem continuat les sortides respectives. En Climent s'ha afegit al nostre grup] / hem pujat un tros de mortirolo fins al primer trencant i pel corriol fins a Sant Baldiri / Creu d'En Barraquer / Can Rifà / Sant Benet / les Sorres de Sant Benet / camí romà / barraca de les Olles / Parc Aventura / cap a la vall de les Comes per la barraca d'en Puget i ronda de Ponent. Hem seguit cap a la part alta i cap a casa.

Al final,
Distància: 39'72 km
Temps: 2h 39'

Valoració.
:-)))  Si no hagués estat per l'error que vaig tenir el dimecres de sortir a córrer amb gent que corre habitualment, setmana força clavada amb un bon volum de nadar. De moment aquestes setmanes és el que m'interessa i em motiva. La part de bici allà estem, a principis de febrer. Anirem sumant !!! ;-)

A curt termini vull trobar un equilibri d'entrenaments i repós que em permeti després aguantar entrenaments "més durs", perquè quan s'allargui més el dia és el que vull fer.   

Gran foto de companyerisme entre ciclistes