diumenge, 31 de març del 2013

ROCACORBA i volta amb els Xalocus

Quines ganes tenia que arribés el cap de setmana llarg, tenia unes vacances ideals a la Costa Brava, a més aquest any havien dit que faria un especial bon temps :-P jajaja... 

Dimarts rodar suau, Dimecres i dijous natació, destacant que el dijous s'havia de fer un entrenament suau i acabar amb un partit d'hockey subaquàtic però al final va caure un entrenament amb en Mark Roura canyero i per acabar relleus de 50m :-P sort del sopar. L'endemà, divendres ja, sabia que la gent de can Tope havien quedat per anar a Rocacorba i vaig pensar que no estava malament però havien quedat a les 8h :-((( i anaven directes: cap a Girona, Sarrià i Banyoles. Personalment volia fer una mica més de volta abans d'afrontar la pujada i amb en Jordi Mont vam quedar a les 9h/9:10h i vam fer una variació al recorregut.

SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge/ Calonge / Alt de la GANGA / La Bisbal d'Empordà / agafem cap a Cruïlles / Sant Sadurní de l'Heura / Monells / Madremanya / Sant Martí Vell / Bordils / Celrà / i cap a buscar la C-66 per sota l'AP-7 / a l'altura de Riudellots de la Creu hem sortit de la C-66 i hem anat cap a Palol de Revardit [rampot que hi ha sortint del poble buuufff...] Camós / aquí es hem saltat el carrer i hem seguit per la carretera de Camós fins a Miànigues, aquí preguntant hem pogut anar a petar a peus de Rocacorba fiiiiiuuu... Aquí ens creuem els toperos que ja baixaven, havien sortit una hora abans que nosaltres i havien tirat per la via ràpida. Bona retallada els havíem fet.

A partir d'aquí comença l'espectacle amunt i crits. Només dir que a peus de Rocacorba portàvem una mitja de  30'3 km/h i les primeres rampes se'm van entravessar una mica :-(( li dic a en Jordi que ja pot sortir de darrera, el punyetero jejeje... i começar a tirar que estava pagant l'anada. Anava veient en Jordi a 5m, 10m, 20m i de cop, es para, baixa de la bici i se la mira, estranyat em poso al costat i dic: -Què passa??? -Se m'afluixen les bieles  -buuuufffff... Necessitàvem una clau allen grossa que no portàvem. Vam estar una estona allà, vam preguntar sense èxit a algun ciclista que pujava si la portava. Vaig proposar a en Jordi d'anar tirant i mirar si a dalt hi havia algú, potser algun cotxe que per sort en portessin. Amb aquestes que després de menjar una mica i recuperar-me tiro cap amunt moooolt millor, em fa pensar que tenia que haver menjat més a l'anada. La qüestió que encara quedaven uns 4km. Pujo amb ganes i un cop a ROCACORBA hi havia diversos cotxes però res d'allen. Reposo una mica i cap avall. Amb això que em trobo en Jordi pujant, per sort uns BTTeros li havien deixat la clau. Li proposo a en Jordi si vol acabar d'arribar a dalt i que li acompanyo. Decideix que tirem cap avall. Després de gairebé provocar-li tres quasi atacs de cor amb tres passades de corba que vaig tenir arribem al planer. Abans d'arribar a Miànigues girem a la dreta i passem per veïnats de Camós (Padrés, etc.) i anem a parar al centre de Camós i a la carretera que havíem fet a l'anada. Anem cap a la Banyeta, Palol de Revardit i Riudellots de la Creu. Agafem la C-66 i gaaaass sortim per Montagut, anem a Sarrià / Sant Gregori / Girona / i pel Wala direcció Vilablareix. Abans d'entrar-hi pugem a la carretera C-65 i anem cap a la Creu de Palau / Fornells de la Selva / d'aquí cap a buscar Llambilles i de tornada per la C-65 / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.  

Al final,
Distància: 151'8 km
Temps: 5h 29'
Mitja de velocitat: 27'2 km/h
Desnivell positiu:  +1920 m



Dissabte, de passeig amb la Neula, que ja li toca també fer tirades llargues jejeje... 

Diumenge, quedava amb en Jordi Mont del Matxacuca també, i la claca de la Secció de Triatló del Club Aquàtic Xaloc. En Javi Barrios, Pol Rigau, Dani León, Jordi "extrem", Jordi González, Albert Lázaro, Àngel Hernández, Manolito Villalba, Josep Ramon Bertolín, i després se'ns ha enganxat en Deulofeu de Sta. Cristina a Palamós. A les 9h sortíem de la BP de Sant Feliu de Guíxols direcció Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Palamós (la Fosca) / agafem la C-31 [punxo :-( ]  i cap a la via paral·lela al carril bici de Palamós a Mont-Ras / Palafrugell / i cap a Begur per Esclanyà, no sense escalfar-nos de valent. Un cop a BEGUR baixada cap a Regencós / Pals / per la Gi-650 cap al trencant de Peratallada / per la Gi-651 cap a Sant Julià de Boada / Peratallada / girem i per la zona del Mas Rabiol anem cap a Vullpellac / Fonteta / la Bisbal d'Empordà [aquí en Javi, en Pol, l'Albert, en Deulofeu i en Bertolín tiren ja cap a Calonge i la resta seguim] Anem cap a Cruïlles / Sant Sadurní de l'Heura / i cap a SANTA PELLAIA, com no, amb una altra escalfada. Destacant la gran pujada que ha fet l'Àngel que el tiu ens ha portat fins dalt i després va i diu: -Em pensava que em donaríeu un relleu??? No comment jajajaj... Molt bé Àngel !! Un cop a dalt, cap a Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 108' 33 km
Temps: 3h 41'
Mitja de velocitat: 28'2 km/h
Desnivell positiu: + 950 m



Valoració.
Grans sortides les dues, a la del divendres em va tornar a passar el mateix, massa just amb l'entrenament de nadar del dia anterior :-((( i l'endemà no estic fresc el tot. La del diumenge molt guapa, un ambient molt sa. aaaaaaaiiiixxxx.... aquests triatletes que s'estan posant forts sobre la bici. Si anessim vestits tots igual per entrenar ja seria l'òstia jejeje... :-)))