divendres, 19 de desembre del 2008

L'Esport

"L'esport és una de les maneres en què un altre ésser humà ens impulsa a superar-nos" Professor John Keating (paraules del personatge que interpreta l'actor Robin Williams a la pel·lícula: El Club dels poetes morts. 1989)
Estic d'acord que en alguns moments certament que és així, però a vegades aquest altre ésser humà no té perquè estar amb tu anant en bici o corrent, simplement t'imagines aquella altra persona que va sempre davant teu, que estar en millor forma,... i que costa d'atrapar.
Personalment considero que aquesta persona la major part de vegades ets tu mateix, és aquell jo que voldries ser quan vas en bici i et falten forces, aquell que ha sortit a entrenar quan tu has decidit no sortir, aquell que s'ha estat de menjar X,... aquella veueta (que deia en MAGNUM) que sempre t'acompanya.
Molts direu que sortiu a passar-ho bé, que ho feu com a oci i no per ésser professionals. No em direu però que no heu tingut remordiments de no tirar prou per culpa de no sortir més sovint. La veueta a què em refereixo és present en nosaltres a tots els nivells, siguis un professional o un amateur, a aquell que li agrada fer esport sempre es vol superar i anar a millor, no per guanyar, sinó per rendir millor, per no forçar la maquinària en certs moments on la ment et demana més però el cos no et segueix, per estar més equilibrat i en definitiva passar-s'ho millor.