dimarts, 25 d’agost del 2009

Marxa d'es pollastre 2009

Imatge extreta del bloc dels companys de L'Escoleta del BTT

Nova edició de la "marxa" d'es pollastre. Malgrat els problemes amb què s'han trobat els companys del club MATXACUCA, organitzadors de la marxa, aquest any novament s'ha pogut realitzar aquesta cursa tant emblemàtica per Santa Cristina d'Aro. Enguany aquesta cursa s'ha realitzat en el marc d'una sèrie d'esdeveniments esportius emmarcats sota el nom TERRA D'INDIKETES. Una cursa de muntanya, una competició d'escalada indoor i el famós pollastre n'han estat els protagonistes.

Un servidor ha participat a la "marxa" d'es pollastre, que com dèiem poc té de marxa. El circuit ha estat bé, molts de camins i poca pista, o sigui que més "bttero", com ha de ser! Potser quatre crítiques constructives:

1)El mal costum que tenen molts corredors en el moment de la sortida de col·locar-se davant la línia de sortida i no darrera com tothom. I no estem parlant dels quatre cracks, sinó ben bé un terç del conjunt total dels participants. Mal companyerisme!
2) Al final de la primera pujada, va haver un tram de gairebé deu minuts a un quart d'hora impracticable en bicicleta i que calia fer a peu. Considero que és innecessari col·locar un tram d'aquest tipus trobant-nos envoltats de camins ciclables a la zona.
3)Coneixedor dels problemes que van tenir els companys del Matxacuca amb el tema de la senyalització. No criticaré dita manca de senyalització, però si una millor col·locació de l'existent per futures vegades.
4)Vistes les classificacions i atès que quasi bé tots ens coneixem, hi ha barreja de gent que va fer la gallina i que a l'arribada va dir que havia fet el pollastre. Això ha desvirtuat les classificacions d'ambdues curses.

Segons Matxacuca CLASSIFICACIÓ- volta llarga
Posició: 33
Temps: 2h 18'35"

SENSACIONS: Coi, doncs content!! Em vaig trobar molt bé durant la cursa. Va ser més curta que els altres anys i la part de la gallina la vaig trobar més dura que la part restant de pollastre. .
En conjunt valoro molt positivament la cursa i el treball de l'organització tot i els problemes que van tenir. Sempre es poden millorar coses i sempre pots tenir més bona sort de la que va tenir l'organització amb el tema del circuit i els forestals, i amb el tema del bandalisme que van patir al desmarcar-los part del circuit.
Cal reconèixer la feina que van fer! JO TORNARÉ, és una gran cursa, perdó "marxa"!