diumenge, 14 de març del 2010

NEU N'HI DO!!

Ahir al matí, amb en Joan Rigau i en Xavi González vam sortir en direcció Romanyà a fer tots els camins que vam poder (Sant Feliu / Tapiolas/ pujada de Salenys/ i fins a Romanyà per asfalt (davant l'estat del bosc i el gruix de neu)/ intent d'arribar a Puig d'Arques (vam desistir)/ baixada per l'avinguda de les Gavarres fins a Bell-lloc i tornada pel carril bici)
Aquí les flors! jajaja...

Mireu si era forta la capa de gel que va suportar la "pesada" bici d'en Joan, 
...és broma Joan!
més flors!
En Xavi tirant pel dret mentre en Joan buscava una alternativa
Els camps d'abans d'arribar a Ca l'Aldrich
Aquí has quedat bé, eh Xavi! 
Va me'n poso una de meva, perquè no sigui dit

Amb en Joan, posant per la foto
Al "mirador de les mirandes", per veure des de dalt la Vall d'Aro
Neu n'hi do, Hi havia gruix!
Els protas de la sortida


Els quilòmetres que vam fer (36) són poc representatius, perquè entre les parades, les fotos i el caminar per obrir-nos pas entre els arbres caiguts, va ser més una excursió. 

Sobre el tema dels arbres caiguts, dir que la situació és força greu, i des d'aquí llanço una crida a tots aquells btteros de la zona a que sacrifiqueu algun dia de sortida bttera i que fem grups per anar a netejar camins. La neu marxarà, però les destrosses que la neu ha fet dins del bosc desconec si algún organisme oficial procedirà a restaurar-ne el seu estat d'abans de la nevada. Quan sortiu amb btt per la zona, veureu pels vostres propis ulls les destrosses, i de ben segur que no quedareu indiferents i us plantejareu alguna solució com la que us proposo. Resti aquí el comentari.