dimarts, 22 de juny del 2010

Es ven SCOTT SPARK 20 - Model 2010

Bé nois avui us presento una joia que es ven per desavinences geomètriques amb el seu amo. 
[S'ha de llegir amb sentiment, gairebé poèticament jejej...] Aquesta bici va fer perdre el món de vista a en Jordi Mont. En Jordi, sentint la devoció com sent per l'scott scale, en un moment de debilitat va caure en la temptació del virtuós sistema de la spark. El problema va venir quan es va adonar que la geometria de l'spark no és ben bé el mateix que el de l'scale, com a resultat: un bicicletón que necessita d'un nou amo o mestressa que l'estimi i la mimi.



Així doncs, us presento ni més ni menys, que una SCOTT SPARK 20 d'aquest any amb 5 sortides, ni 4, ni 6, 5. A més, cosa que agrairà el seu comprador, un cop en Jordi va veure que malauradament la bici no era del seu gust,  no la va utilitzar més, la va netejar i la va penjar al garatge amb la intenció inevitable de vendre-la. 

Aquesta bici quan es va comprar fa uns mesos només sortir de la caixa, se li van canviar els jocs de frens AVID ELIXIR R de sèrie, per un joc complet de Shimano deore XT.
A més també se li van canviar el joc de rodes DT SWISS, per unes flamants Mavic CROSSMAX SLR Disc (tubeless), unes rodes impecables i el somni de molts, en els quals m'incloc.


Aquesta bici talla M i full equip, que amb tot el què porta tots sabem el què val, el Sr.Jordi Mont, gran biker i millor persona, la ven sense pedals per 3200€
Tots aquells que estigueu interessats podeu posar-vos en contacte amb en Jordi al seu correu (mon1971@gmail.com).