diumenge, 26 de setembre del 2010

Dia estrany!!

Avui diumenge definitivament ha estat un dia estrany. Hem quedat per sortir en carretera però mitja hora abans de sortir ha començat a diluviar i ho hem descartat, al final en muntanya.

Hem quedat a les 9h amb en Pipo, en Nava i l'Àngel Pajares.  Ens hem fet un fart de pujar i baixar descobrint nous corriols de la zona de Solius i entorn de la pujada de les vaques. Finalment ens hem passat a l'altra banda i després de pujar pel costat del Restaurant Tia Maria hem pujat fins al Puig dels lladres, hem baixat fins a l'altura de la línia i hem baixat per on va haver la pujada del pollastre fa uns 4 o 5 anys. Hem continuat pel carril bici i hem enfilat la pista que permet baixar pel darrer corriol que es va fer de pujada a la gallina 2010, el de la font fresca. Abans de pujar però una branca se m'ha ficat al canvi i me l'he carregat. Sort que portava el mecànic d'assistència de l'Escoleta BTT, en Nava, i el tiu amb un moment m'ha desmuntat el canvi, la cadena i m'ha convertit la btt en una bici de pinyó fixe, d'aquesta manera he pogut continuar amb la sortida. Gràcies Nava! 

Així doncs, amb plat gran i tercer pinyó petit hem girat cua i hem enllaçat amb el corriol de la font fresca de baixada, i pel recorregut de la gallina 2010 fins al carril bici, tan sols em quedava pujar l'estimada Font del Pi forçosament amb tota la traca!! 

Al final:
Temps: 3h 30'
Distància: 38 km

Des d'aquí felicitar també en Xavi González, en Ricky i en Manel Satué companys del Club Ciclista Platja d'Aro i en Jordi Mont del Club Ciclista Escoleta btt per la seva participació al circuit llarg de 60km. del II Roadbook Conrad Lloveras de Torroella de Montgrí. 

PRIMERA POSICIÓ    3h 08' 10"
Enric Gràcia 
Manel Satué

DESENA POSICIÓ    3h 51' 30"
Xavier González
Jordi Mont

Enhorabona a tots quatre!