dimarts, 28 de setembre del 2010

90 de clavats!

Avui, tot i ser dimarts m'he animat a fer una sortida llarga. He plegat puntual a les 15h de la feina, treure el quisso, dinar i a les 16.30h ja enfilava la carretera de Girona.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Caldes de Malavella (triangle curt) / Llagostera / Atalaia / Tossa de Mar / carretera de Tossa cap a Sant Feliu i a l'altura del començament de Sant Grau, amunt i crits! Sant Grau / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Temps: 3h 14'
Distància: 90 km
Mitja: 24'9 km/h (és el que té fer cadència amb ports pel mig)


Valoració:
Tenia ganes de sortir en carretera després de molts dies de btt. Al final ha resultat un dia de vent, al contrari del que em pensava, fent el triangle i fins ben bé a Tossa ha estat el meu company de sortida. També dir que la tardor ja es fa notar i els manguitos i el xaleco d'estiu no m'han molestat gens.

La idea era fer el màxim de cadència en relacions de canvi altes i he procurat seguir-ho malgrat la mitja de velocitat s'ha vist reduïda en la pujada dels ports on he preferit mantenir  una cadència raonable per davant de la velocitat.