dilluns, 18 d’octubre del 2010

+++++....

Després d'una setmana amb alguna que altra remullada amb btt, un altre cap de setmana per poder sumar, perquè sumar en l'esport és positiu.

Al dissabte al matí, doncs...

síííííííí... què passa, vaig tornar a anar buscar bolets. Havia de provar amb els pinetells i els rovellons! Vaig anar a la "rambla" de Sant Grau, sé que això de dir els llocs és com un secret ancestral que passa de pares a fills, però després de veure prop de quaranta cotxes aparcats als vorals i pujant i baixant de Sant Grau, més aviat "secret" no és, que allà se'n fan. De fet el que té mèrit és que en trobés.

Vaig arribar a lloc a les 8.30h i a les 12h tornava a ser a casa, en prop de quatre hores vaig trobar més boletaires que bolets, impressionant. I això és entrenament?, em direu. Jo us dic que sí, la patejada va ser important. Ara salto una branca, ara passo per sota, ara vaig ajupit, ara m'aixeco perquè m'he fotut de lloros,... en fi, què us haig d'explicar, el fet és que "vaig suar la samarreta", I tu, aceptamos pulpo como animal acuático, no estem aquí per anar escatimant al cos, un desgast d'aquí i un altre d'allà.

A les 14.30h havia quedat amb gent de l'Escoleta del BTT (en Pipo, en Nava i en Manel) i amb en Xavi González per fer una sortideta en btt.  Vam anar a veure el pas pel Puig d'Arques dels que feien la copa gironina de la Bisbal. L'error va ser després la suada parar durant gairebé 45' amb el ventet fred que feia allà dalt, no va anar gens bé pel cos!, quan vam reemprendre la sortida fins i tot tremolava. Tornar a escalfar-me va costar, i total després vam tornar a baixar. Ho descaconsello, per descomptat, i menys aquesta època. Sort d'alguns sprints que vam fer.

Sobre els corredors, doncs que tela com afrontaven alguns el tram de pujada pavimentat que hi ha a Puig d'Arques. Vam poder veure clarament les "machine" que van a davant, sense paraules, implacable la presència de "Bicicletes Esteve" tot i que l'Umbert va donar la nota de color entre tant de vermell i es va fer amb el podi en la seva zona.

Un cop ja baixàvem, després de veure volar en Manel per sobre una bassa, ens vam creuar amb l'Albert Riera i en Pere Serrat, que havien sortit pel seu compte i vam tornar tots plegats cap a casa. 

Al final,
Distància: 28 km. 
Temps: 2h 56'


El diumenge al matí havia quedat a les 9h amb en Jordi Mont per sortir en carretera. Com que es feia la II volta cicloturista a les Gavarres per no trobar-los vam decidir anar cap a la banda de Girona. Tant en Jordi com jo havíem sortit en btt el dissabte i la idea era fer una tirada llarga i rodar per deixar anar cames.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella/  carretera paral·lela a la N-II fins a la rodona de Riudellots pròxima a l'aeroport / carretera de Vilobí d'Onyar fins a Vilobí d'Onyar / carretera de Vilobí d'Onyar a Estanyol / Salitja / Estanyol/ baixem el Mas Lluners / girem a la dreta per la N-141 fins a Bonmatí i per la GI-532 cap a Les Serres / enllacem amb la GI-531 i cap a Sant Gregori / Girona i a la Rambla de Xavier Cugat parem en una fleca i vam caure a la temptació de menjar-nos un croissant de xocolata que no vegis com va entrar / continuem per la Devesa / passem per davant de correus / avinguda Jaume I / l'edifici de la Generalitat a Sta.Caterina / fins a enfilar cap a la sortida de Girona per Quart / Quart / Llambilles / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 111'7 km.
Temps: 4h 08'
Mitja: 26'1 km/h


Valoració cap de setmana:
Correcte. Massa just sortir el dissabte a la tarda i el diumenge al matí, perquè el matí del diumenge estava bé però no sé si les cames en van tenir prou en 14h per recuperar-se de tot el dia "en dansa" (bolets + btt) del dissabte. De fet, en certs moments del diumenge, vaig notar que no anava descansat i un altre dia la parada del croissant de xocolata no l'hagués feta; però bé, per això anem en bici els aficionats, per poder permetren's aquestes llicències culinàries de tant en tant jejeje... i per dinar els bolets del dissabte, buenooooo.... ho deixarem aquí si us sembla jajajaj...