dijous, 30 de desembre del 2010

+ CADÈNCIA

Avui dijous tornava a sortir amb la idea de fer més cadència. Avui m'ha acompanyat el meu company de fatigues en Xavi González. 

El recorregut, doncs, com que sóc molt original, el mateix del dimarts amb alguna variant: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / Girona / Vilablareix / Aiguaviva / Sant Dalmai / Vilobí d'Onyar / Riudellots / Sant Andreu Salou / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 78 km
Temps: 3h 01'
Mitja de cadència: 92 ppm
Mitja de velocitat: 26 km/h

Valoració:
Avui feia un dia més lleig. No feia tant fred com el dimarts però si que estava més ennuvolat. He  proposat a en Xavi fer el mateix recorregut que vaig fer el dimarts perquè em va semblar molt adequat per rodar. Però si el dimarts vam passar per la Creueta, vam entrar a Girona i vam pujar per l'avinguda Lluis Pericot, etc. fins a Vilablareix, avui a Quart hem continuat per la C-65 fins a baixar a la rotonda que porta a Vilablareix. Així mateix, un cop hem passat Vilobí d'Onyar, hem tirat cap a Riudellots i no per la carretera paral·lela a la N-II.

Pel què fa al tema cadència molt millor, he passat de 98ppm de mitja del dimarts a 92 ppm, si bé la idea d'avui era anar amb cadència sense estar tant pendent d'ella, i en aquest sentit també em dono per satisfet. Les properes vegades continuaré fent cadència mirant d'obtenir uns valors intermitjos entre les mitges del dimarts i avui, i a veure si allargo el tema quilòmetres. Per demanar que no quedi, no... A veure com anirà!

Bon any a tots/es! Que tots plegats poguem pedalar amb salut durant molts anys!  

Que xungo fer cadència amb aquesta! je,je,je,...