diumenge, 23 de gener del 2011

DISSABTE CARRETERO 4º i DIUMENGE BTTERO 5º

El cap de setmana prometia fred i així ha estat. Mooooolt fred! 

El dissabte tenia ganes de sortir en carretera i el fred no em va fer desdir tot i que vaig sortir més tard de l'habitual. A quarts de dotze el sol estava prou amunt però tot i això el fred que feia era impressionant, a més per acabar-ho de rematar bufava tramuntana. -Res més??? Vaig pensar. En fi, em vaig guarnir amb la roba d'hivern i a pedalar.


El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Campllong / Riudellots / fins a l'Aeroport Girona-Costa Brava, i un cop allà vaig girar a la dreta en direcció Aiguaviva / Aiguaviva / Vilablareix / Girona / Fornells de la Selva / i per la carretereta del Veïnat Gros que va a parar al polígon industrial de Campllong, vaig girar abans a l'esquerra i vaig anar cap a Llambilles / vaig agafar la C-65 i Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 70'5 km
Temps: 2h 29'
Cadència mitja: 91 rpm
Velocitat mitja: 28'4 km/h

El diumenge he sortit amb la colla habitual. A la BP de Santa Cristina hi havia gent de l'Escoleta BTT (Pipo, Nava, Àngel, Roger, Espi, Pere Serrat i Albert), de Bicicletes Esteve (Albert Carreras, Pep Ribas, Dani i Xavi Gimeno), del Matxacuca (en Joan i en Miquel) i del Club Ciclista Platja d'Aro (en Xavi González, en Ricky i jo). L'artista convidat en Joan Duran, que tot i anar amb els colors del Club btt Llagostera, diria que és del Radikal Bikes. 

En Marc García de l'Escoleta BTT ens ha vingut a veure a la BP tot i que sortia en carretera.

Posem fil a l'agulla. Avui m'ha agradat particularment perquè hem fet corriols i més corriols de l'Ardenya, comandats per en Xavi González el meu company de batalles, o sigui diversió assegurada. Hem començat forts, per treuren's el fred de sobre. Hem enfilat cap a Pedralta passant per un munt de corriols de la zona on començava la part de "la marxa del pollastre" 2010. Hem anat a parar a Santa Escolàstica, hem anat a buscar "les barbacoes", fins a "Casa Nova", hem pujat la "Murtra", la "pista ampla" cap a "Sant Benet", "Creu d'en Barraquer", "Sant Baldiri" [aquí en Roger, en Xavi Gimeno, en Ricky i en Pere ja han tirat cap als "Eucaliptus" i la "tita negra" per enfilar la tornada] hem pujat cap a "Can Cabanyes" però abans d'arribar-hi hem girat cap a "Cal Federal", "Ermita de Sant Grau", entorns de "Cadiretes", i cap a "Can Cabanyes" de nou per dalt. un cop allà, hem fet el corriol que la gent de l'Escoleta btt va netejar per la copa gironina, i hem baixat cap a "Sant Baldiri", hem pujat cap a "Creu d'en Barraquer", "Sant Benet" i allà hem anat a buscar un camí que va a parar fent una mica de volta fins a la part alta del "passallís" i que porta al "Collet de la Mare de Déu". Allà hem baixat pel "camí romà" i ......... tota una sèrie de corriols més, ........perquè mira que pots fer combinacions de camins. Total que hem anat a parar al camí de la "font del pastor" i d'aquí cap amunt per baixar fins al "Parc Aventura" i pel camí lateral a la carretera de Tossa fins a la part alta de la pujada per asfalt de la carretera de Tossa sortint de Sant Feliu. Hem creuat i per camins fins anar a buscar la "font de Monticalvari", hem baixat pel "camí de les bruixes", per les escales que porten al carrer del Monestir i d'aquí per asfalt fins la Ronda de Ponent, on hem fet un corriol curt i ràpid que porta de nou a la Ronda. Hem pujat per aquesta i punt i final. buffffffffffffffffffff...

Gran sortida per l'Ardenya el millor terreny per fer btt del bo!!! Deixeu-vos de punyetes! Cadascú s'estima la seva terra, no?? En definitiva sortida corriolera, tècnica, no apta per carreteros jajaja...

Finalment tan sols volia felicitar-nos a tots plegats perquè ha augmentat el nombre d'habituals a les sortides i això està molt bé, +gent = +diversió. Felicitats, fer esport és fer salut!

Us deixo amb el perfil d'aquest diumenge:

Al final,
Distància: 40 km, perquè he estat uns centenars de metres amb el Polar en pausa. :-P
Temps: 3h 30'