divendres, 21 de gener del 2011

EQUIPACIONS PRO-TOUR 2011

De fet aquesta entrada va lligada amb una que va fer la Mariona al seu bloc. És en referència al disseny de la roba dels PROs. La Mariona comentava que el seu "estimat" equip, el Liquigas havia decidit afegir més blanc a la gran dosis del seu particular verd i blau. Certament, el color blanc es manté dins dels colors de moda en ciclisme. Ja fa uns tres o quatre anys que el veiem en bicis i en dissenys d'algunes equipacions. Però és que aquest any, molts equips han fet com el Liquigas i han passat a afegir més blanc a les seves equipacions. Ho veiem fa uns dies amb el nou equip Leopard dels germans Schleck.


Però jo que voleu que us digui, a mi m'agrada el negre, menys embrutidor i lliga amb tot. A més, com més roba blanca hi ha, més modernitat i exclusivitat rep el color negre, pel fet que no es veu tant. Ja l'equip Cervélo fa un parell d'anys va sorprendre amb el seu disseny negre de les equipacions, i l'any passat ho va fer l'equip Sky. També és cert que l'equip Cervélo l'any passat va modificar el seu disseny augmentant la lletra "é" de l'esquena perquè els seus corredors no pasessin tanta calor (pel tema de que amb el color negre atraus més els rajos del sol i no els reflecteixes com amb el balnc), però que voleu que us digui, mireu per exemple l'equipació del Garmin-Cervélo d'aquest 2011. 


No creieu que és brutal? Està clar que el Garmin, ha millorat i molt els seus colors. Des del meu punt de vista estètic, aquella mostra romboidal ataronjada ja començava a cansar, aquella tonalitat blava amb el color blanc encara funcionava, però amb la mostra taronja quedava una combinació una mica apastelada. Aquest any, sembla ser que en la fusió de dissenys entre l'equipació del Garmin i la del Cervélo, ha guanyat aquesta segona. Podríem estar molta estona parlant de qui ha aportat què però l'agressiva injecció de negre ha relegat la ja tradicional mostra romboidal del Garmin, al fons de les franjes blaves, en plan "marca de agua" -on de fet l'equip Cervélo posava ja les úniques mostres de color (vermell) el 2009- i li dóna aquell punt de retro just. A més, veig que mantenen en la part inferior del culotte els quatre "objectius" que perseguia Cervélo i que el Garmin-Cervélo també manté: INNOVATE, SACRIFICE, UNITE, SUCCEED (innovar, sacrifici, unitat, èxit) 

M'encanta :-P
Això va a gustos ja ho sabeu!!