diumenge, 9 de gener de 2011

EL MEU PRIMER CAP DE SETMANA DE BICI DE L'ANY

Després d'una bona setmana d'entrenament culminem el cap de setmana amb dos dies bons de bicicleta amb companyia.

El dissabte sortida en carretera. Un dia genial amb bona temperatura i sol. Vaig quedar a les 9h a la BP de Santa Cristina amb en Marc García del Club Ciclista Escoleta BTT. Allà havíem de trobar-hi més gent però vam arribar-hi tard i ja havien marxat. En Marc havia sortit el dia abans i volia sortir diumenge i no volia fer massa, a mi em va semblar bé i vam fer el següent:

SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / agafem la rotonda cap a Campllong i a la rotonda que a l'esquerra vas cap a Sant Andreu Salou vam tirar a la dreta al polígon industrial de Campllong i fins a Fornells de la Selva, d'aquí cap a Girona per la N-II i un cop arribem a la rotonda del polígon industrial Mas Gri anem cap a Vilablareix / Aiguaviva / Sant Dalmai / Vilobí d'Onyar / carretera paral·lela a la N-II fins al trencant de Caldes de la N-II / Caldes de Malavella / Llagostera / Sant Miquel d'Aro / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Temps: 3h 12'
Distància: 84'8 km
Velocitat mitja: 26'4 km/h
Cadència mitja: 90 ppmEl diumenge la modalitat ha estat la btt. Hem quedat un munt de gent a les 9.30 a la BP de Santa Cristina d'Aro. Del Club Ciclista Escoleta BTT en Pipo, en Nava, en Santi, en Marc García, en Jordi Mont i en Roger Dalmau; del Club Bicicletes Esteve en Pep Ribas i del Club Ciclista Platja d'Aro en Marc Masó, en Ricky, en Xavi González i un servidor.

La ruta ha estat canyera, perquè ens hem d'enganyar. Hem anat cap al golf, després hem fet el final del pollastre 2010 al revés fins a Can Lara, hem anat cap a Solius, les "vaques", hem creuat la carretera i pel carril bici fins a la pujada de l'Alou, d'aquí cap als plans de Panedes fins a Cassà, i hem fet uns puja i baixa per la zona. Com que la cosa anava per llarg i en Roger havia de tornar aviat ha marxat. La restahem continuat pujant i baixant per anar al circuit de Caixa Girona de Cassà de la Selva i allà ..... doncs, més puja i baixa, vés, que us haig de dir. Aquí han marxat en Marc Masó i en Marc García, i quan ja estàvem que enfilàvem la tornada fent alguna volta jejeje... en Pep Ribas i en Santi també hem marxat.

Al final hem quedat en Ricky, en Xavi, en Pipo, en Nava, en Jordi Mont i un servidor tornant pel carril bici. Aquest cop ens hem comportat i no hem apretat, però ja m'esperava batalla.

Al final,
Temps: 4h 32'
Distància: 69 km


Valoració:
Primer cap de setmana de bici de l'any. I tan sols dir que mentre es puguin fer quilòmetres pedalant la cosa sempre va bé, perquè és símptoma de bona salut i això és el més important de la vida. Per cert, sento trencar el moment poètic però avui amb una relliscada tonta m'he donat un cop amb el seient a la zona .... dels ous! I he vist les estrelles! Per això, ja us dic que  res com tenir salut i estar "sencer" jajaja... No es pot badar ni un moment!