dimecres, 16 de març del 2011

PELS QUE HO NECESSITIN

"Hay un dicho en el mundo de la Bolsa que dice algo así como “Si quieres comer bien invierte en acciones, y si quieres dormir bien invierte en obligaciones”. Creo que estos días son muchos los que comen mal y duermen peor. A lo que iba, mí inversión en el entrenamiento, el cual no sé cuánto de acción tiene y cuánto de obligación, me ayuda a dormir bien y comer mejor."
Font: Bloc de Talin

Introdueixo aquesta entrada del bloc d'en Talin perquè penso que certament en aquests moments en que de ben segur molts coneixem en el nostre entorn algú que ha perdut la feina o que li han retallat la jornada i per tant, ha perdut valor econòmic, centrar-se en el que es té i valorar-ho és positiu. 

Estem en un entorn d'estalvi i de restar a l'expectativa de com evoluciona una situació econòmica que esperem s'estabilitzi i faci retornar l'humor a aquells que l'han perdut per culpa d'això. Cal adaptar-se si no hi ha més remei. Animo a aquells amants del ciclisme que abans tenien més humor per agafar la bici que pensin en ella com una eina que ajuda a pensar i que més enllà de desconnectar de la rutina, clarament permet invertir en un mateix, en salut, que al cap i a la fi és el més important que hi ha.  

Riure, pedalar,...amics i paciència, si bé, aquí va un missatge motivador i que cadascú se'l prengui com més li convingui:

"La vida és com anar en bicicleta,
en el sentit que per mantenir l'equilibri
s'ha d'estar en moviment"
ALBERT EINSTEIN