dimarts, 15 de març del 2011

COPA CATALANA MASSI a Banyoles

Feia uns anys que per una cosa o per una altra no podia anar a veure la Copa Catalana Massi a Banyoles, i aquest diumenge vaig quedar amb l'Eduard Hernández i Miquel Àngel Navarro i  cap a Banyoles falta gent. Com sempre el circuit de Banyoles, no ha canviat en essència, molt ràpid i espectacular.

El guanyador aquest senyor, Julien Absalon.
Entre els altres favorits: en Sergio Mantecón, campió d'Espanya, en Carlos Coloma i en Juan Pablo Trujillo de l'equip WildWolf TREK




El terreny ple de fang però amb el dia asolellat que va fer, encara li va donar més aquesta pàtina de pur btt. La veritat és que sempre és agradable veure en directe professionals com els mencionats, sobretot el primer, que malgrat la categoria del personatge, la veritat és que és un corredor que no es fa estrany i força respectuós, com sempre elements positius i a valorar en tota persona que es mou en un entorn més aviat mediàtic. 

A destacar la gran cursa que va fer en Marc Trayter, sortint en primera posició en la recta de l'asfalt i mantenint-se en les primeres posicions fins al final. És digne de menció aconseguir una setena posició amb el ritme que va marcar el propi Absalon a partir de la tercera de les cinc voltes al circuit. Cal tenir en compte que per davant seu va quedar l'Absalon, en Mantecón, Maxime Marotte (un francès que arriava fort), Carlos Coloma, Lukas Fluckiger (del Trek World Racing) i Alexis Vuillermoz (un altre francès semi-professional). Seguit per altres estrangers i en una 12ena i 13ena posició per Rubén Ruzafa i Iñaki Lejarreta. També destacar la 14ena posició de Joan Llordella de l'Ambisist. Classificacions.


 

De noies, l'Anna Villar, per variar va arrassar, la Sandra Santanyes no va poder aguantar el ritme i va quedar tercera darrera una oriental, vegeu el vídeo. Però arriba a anar-hi l'Ada Xinxó i marca el millor temps a la volta ràpida jajajaja...



Després, dinar de rigor amb les respectives jejeje...