diumenge, 10 d’abril del 2011

119'9 + 135'7 = 255'6 km


Cap de setmana carretero espectacular! Un temps gairebé d'estiu on un sol alegre ja ha començat a lluir de valent. La previsió per aquest cap de setmana, el dijous mateix encara no la tenia clara. Hi havia dues opcions, o sortida en carretera el dissabte a la tarda amb en Pep Ribas (Bicicletes Esteve) i en Jordi Mont (Matxacuca) o anar a fer la Conca el Daró en btt el diumenge. En principi si sortia el dissabte a la tarda, pensava que estaria massa cansat per fer el diumenge la Conca del Daró per això era una opció o l'altra.

Al final, sortia en carretera el dissabte a la tarda i a l'arribar em trobava prou bé. Tot semblava indicar que avui podria estar a punt per fer una altra quilometrada en carretera, tot i que pensava que en sortirien menys i que no aguantaria tant bé, però la veritat és que avui ha estat una altra sortida llarga en tota regla. La veritat és que em sento prou bé i estic content. 

Entre ahir i avui he gastat més de 9000 calories, però amb quina satisfacció els he gastat. 

I per postres, arribo, menjar alguna cosa i la París-Roubaix pel Teledeporte, això ja és massa, cursa espectacular.

El dissabte a la tarda quedava a les 13.30h a la BP de Santa Cristina amb en Pep Ribas i en Dani Romera (Biciclestes Esteve) i en Jordi Mont (Matxacuca). Amb aquest personal la sortida prometia ser guerrera, i en tota la dimensió de la paraula així va ser.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Sant Miquel d'Aro [aquí ja anava a amb el gas a fons amb la "màquina" Pep Ribas, mare meva! comencem bé] / Panedes / Llagostera / Caldes de Malavella / trenquem a l'esquerra cap a Sant Andreu Salou [en Dani com que treballa, marxa] / Sant Andreu Salou / polígon industrial de Campllong / girem a la dreta al cap d'una estona / Llambilles / girem a l'esquerra / Quart / i cap a SANT MATEU DE MONTNEGRE / [gas a la burra!] Arribar tocar la paret i cap a baix de nou jejeje... / Quart / i cap a la Creueta per iniciar la pujada dels ÀNGELS [nova escalfada amb la tropa!] / Madremanya / Monells / Corçà [parada a la benzinera a comprar líquid i sòlid, quiiiiiina calor!] / la Bisbal / i a pinyó pel planer fins a peus de la Ganga, amb vent de cara, per variar / nova apretada de dents i Alt de la GANGA / Calonge / [hi havia previst pujar Romanyà però el ritme portat fa que no hi hagi quòrum, per tant, descartat] / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro [Adéu Pep!] / Santa Cristina d'Aro [Adéu Jordi!] / la font d'en Pi i SANT FELIU DE GUÍXOLS.



Al final,
Distància: 119'9 km
Temps: 4h 19'
Mitja de velocitat: 27 km/h
Desnivell positiu: 1407 m




I el diumenge, avui, m'he afegit a la sortida d'en Lluís i en Jaume (Club Ciclista Escoleta Btt) i la Fina (Matxacuca) que havien quedat a les 8.30h a La Caixa de Santa Cristina. El marit de la Fina, en Jordi Mont, m'havia dit el dissabte que havien quedat per anar a fer Les Serres. I Les Serres és una d'aquelles rutes maques que sempre ve bé de fer.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / Sant Andreu Salou / Riudellots / per la C-25 fins a Vilobí d'Onyar / trenquem a la dreta fins a Sant Dalmai [amunt!] / trenquem cap a Estanyol / Mas Lluners / N-141 cap a Bonmatí / i començar a enfilar LES SERRES per la Gi-532/ [baixant per l'altra banda tot de motos dels Mossos i cotxes ens indicaven que ens posessim al marge, perquè pujaven els de la cursa provincial de carretera de la Cellera de Ter "Memorial Josep Pont" [aquí se'ns ha afegit un company de ruta, en Cristian, un luxemburgués que havia estat professional i que ara porta uns anys vivint aquí, mentre corria a Luxemburg havia coincidit amb els primers anys dels germans Schleck] / un cop a la Gi-531 cap a Sant Gregori falta gent [parada per líquid i sòlid] / Girona / Vilablareix / Aiguaviva / Salitja / Vilobí d'Onyar / passem per sota la N-II i cap a Riudellots [aquí ens ha passat amb la de triatló en Marcel Zamora] / Sant Andreu Salou / Caldes de Malavella / [aquí ens ha tornat a passar però en sentit invers en Marcel Zamora, quin tiu!] Llagostera / Sant Miquel d'Aro [Adéu Cristian! que ha tirat cap a Romanyà] / Santa Cristina d'Aro [Adéu a la resta i felicitats a la Fina que cada dia està més forta] / SANT FELIU DE GUÍXOLS.



Al final,
Distància: 135'7 km
Temps: 4h 47'
Mitja de velocitat: 26'6 km/h
Desnivell positiu: 1096 m




Gran cap de setmana de bici, bona companyia, bones sensacions, ... TOTsuma!!!