dissabte, 28 de maig del 2011

ST.HILARI + ... = 181 Km

Ahir divendres tenia festa a a feina i com no vaig aprofitar per fer una tirada llarga. Ja feia setmanes que em rondava pel cap fer les Encies però pujant per les Planes i tornar per Sant Gregori com normalment fem quan anem a fer les Serres però el dijous vaig decidir allargar-ho pujant primer a Sant Hilari per Sta.Coloma.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / autovia lateral a la N-II fins a la rotonda de Riudellots que porta a l'Aeroport / agafar la carretera de Vilobí d'Onyar / Vilobí d'Onyar / girar a l'esquerra a la carretera de Vilobí d'Onyar a Aiguaviva  / Santa Coloma de Farners / i carretera de Sant Hilari Sacalm amunt / SANT HILARI SACALM / carretera de Sant Hilari a Osor [aquí m'he creuat amb tres PROs del Radioshack que pujaven jejeje...] que està genial tot els vorals ben verds i frondossos / Osor / Anglès / Cellera de Ter / El Pasteral / Amer / Les Planes d'Hostoles / carretera de les Planes d'Hostoles a les Encies / LES ENCIES [es puja molt suau per aquesta banda] / carretera de Girona a les Planes / Sant Esteve de Llémena / Sant Martí de Llémena / giro a la dreta per la GI-532 que puja a les Serres / LES SERRES / Bonmatí / giro a la dreta cap a Anglès de nou per girar a l'esquerra i pujar Mas Lluners / MAS LLUNERS / Estanyol / un cop a la carretera de Santa Coloma a Aiguaviva giro a la dreta i me'n vaig cap a Sant Dalmai / Vilobí d'Onyar / carretera de Vilobí d'Onyar fins a la rotonda de Riudellots a l'Aeroport sota la N-II / Riudellots de la Selva / Campllong / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS i per acabar d'arrodonir km he baixat la carretera de Girona i he pujat tota la Ronda de Ponent,... jejeje...sóc un malalt de bici!

Al final,
Distància: 181'5 km
Temps: 6h 25'
Mitja de velocitat: 28'2 km/h
Desnivell acumulat: +1835m -1850m
Mitjana de pulsacions: 142ppm


Valoració. 
Ha estat un "na fent". He anat sol, mai porto música (algun dia ho provaré) i et pots concentrar bé en el que fas, en el ritme, en beure, menjar i sobretot en disfrutar. Mira que m'agrada la btt però la carretera té alguna cosa que enganxa fort. 

No va fer massa sol, en alguns moments fins i tot semblava que havia de ploure i tot i que portava l'impermeable en cap moment ho va fer, per tant va ser un dia perfecte.