dissabte, 17 de setembre del 2011

AGAFEM EL FiL!

Després d'uns dies de vacances i un inici de feina contundent fa un parell de setmanes que tornem a entrar en rutina ciclística. Sortides habituals i ...pallises gairebé també habituals. D'aquesta mateixa setmana voldria destacar la sortida del dimarts i la d'avui, els assistents  d'ambdues hem quedat ben servits.

El dimarts quedava com sempre amb en Pipo per fer una mica de carretera a les 16.30h per aprofitar els pocs dies de claror que encara ens queden. El proper mes amb el canvi d'hora, la cosa canviarà molt. Aquest dimarts doncs, quan sortia de Sant Feliu em trobava en Miquel Navarro del Matxacuca i amb en Joan Martí s'apuntaven a la sortida. A casa d'en Pipo ja ens esperaven en Pipo i en Robert Deulofeu. 

La ruta no podia ser massa llarga perquè pràcticament tots havien de tornar a casa al cap de dues hores, aiiiiiii... aquests pares de família! : SANT FELIU DE GUÍXOLS / Sta.Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Calonge / Alt de la GANGA / tornada per allà mateix i Calonge de nou, i anar cap a pujar ROMANYÀ / baixar cap a Sta. Cristina d'Aro [aquí en Joan, en Miquel i en Robert anaven ja cap a Sant Feliu i Sta.Cristina respectivament] en Pipo i jo anàvem cap a Mobles Mulà per enfilar la pujada fins l'abocador, fer mitja volta i també cap a casa, Sta. Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 67'20 km
Temps: 2h 38'
Velocitat: 26'8 km/h

La sortida va estar bé, canyera com cada dimarts, però fins i tot més, perquè si bé pujant la Ganga últimament ja la pugem sempre amb ganes, des de Calonge i fins al principi de la pujada de Romanyà en Joan Martí ens va deleitar amb una sèrie que tots orgullosos vam aguantar, si bé un cop vam arribar al principi de la pujada i en Joan es va posar darrera tots vam bufar, treure el plat i prendre consciència que quedava tota la pujada. Ens la vam agafar també a ritme, fent cadascú la seva. Vaig arribar amb en Miquel a dalt al dolmen i allà vam reposar esperant els altres. Tan sols quedava la baixada. Pujant a l'abocador amb en Pipo també vam pujar alegres i un cop a dalt mitja volta i cap a casa.

Avui dissabte he quedat amb en Xavi González, company del CC Platja d'Aro i en Jordi Mont del Matxacuca per fer una tirada llarga en carretera. Quedàvem a les 9h a la BP de Sta.Cristina.

La ruta: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Sta. Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / la Creueta / travessem Girona / Sant Gregori / Ginestar de Llèmena / Llorà / el Pla de Sant Joan / pugem LES SERRES / Constantins / Bonmatí [parem a un super a menjar i beure alguna cosa] / agafem la N-141 i cap a pujar MAS LLUNERS / Estanyol / Aiguaviva / Vilablareix / Girona / Fornells / Polígon industrial de Campllong / Sant Andreu Salou / Caldes de Malavella / Llagostera / St.Miquel d'Aro [aquí en Jordi continua cap a Romanyà per poder anar cap a casa de baixada, és el que té viure a Roca de Malvet jejeje...] i amb en Xavi baixem cap a Sta.Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Sortida canyera també, amb molts de relleus, pujant cap a Llorà m'he posat davant i he intentat marcar un ritme alt, continuant amb el plat, fins a dalt, déu n'hi do la pujadeta, no l'havia fet mai de pujada. És una sensació estranya, té gairebé una mitja del 5-6% però sembla que planeges visualment, i això et motiva a anar ràpid, però les cames noten que certament vas pujant. Ideal per pujar-la com ho hem fet. Bon entreno! Sortint de Sant Gregori se'ns havia enganxat un antipàtic a roda i sense dir res tota l'estona al darrera. Al final l'hem xuscat aquí, pujant les Serres i quan anàvem d'Aiguaviva a Vilablareix li hem tret els adhesius de la bici en plan "tren", aquí ... no se'ns ha enganxat! jejeje... Curiós en cap moment, ha dit ni bon dia, ni hola, com va, on aneu, em puc afegir,...ni,... adéu! jejeje... no es pot anar així pel món, si perdem l'educació, que és del poc que queda de gratuït, perdem la dignitat. En fi, bona sortida, hem arribat tots xuscadets a casa!

Al final,
Distància: 120'21 km.
Temps: 4h 16'
Velocitat: 29'1 km/h