dissabte, 28 de gener del 2012

111 KM PASSATS PER AIGUA


Avui dissabte s'ha aixecat un dia molt lleig, molt ennuvolat i vent. A les 9h em passava a recollir en Jordi Mont per fer una tirada llarga en carretera. El recorregut era fer el de la setmana passada o molt semblant. Al final ha estat semblant i aquest cop passat per aigua.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / per la GI-682 fins a Tossa de Mar / LLORET DE MAR / mentre sortíem de Lloret per la C-63 han començat a caure gotes, al creuar el túnel Monturiol el temps ha empitjorat, el fred i la pluja s'ha intensificat i a tocat mullar-nos de valent. Hem seguit per la carretera de Vidreres a Lloret fins a Vidreres hem parat perquè en Jordi es posés l'impermeable i hem dit de continuar fins la N-II i allà pujar fins al trencant de Caldes i cap a casa. Hem seguit per la carretera de Santa Coloma, però molls per molls, com que la pluja ha afluixat hem dit de continuar fins a Sils i trencar a Mallorquines, tirar per la N-II i fins al trencant de Caldes..., però res, hem continuat fins a Riudarenes i SANTA COLOMA DE FARNERS / i aquí sí, un cop a Santa Coloma hem agafat la carretera vella de Sta. Coloma a Girona per arribar a Vilobí d'Onyar i d'aquí enfilar la tornada. Un cop a Vilobí, com que som masoques hem continuat fins a Sant Dalmai i d'aquí fins a Aiguaviva, Vilablareix i GIRONA. Un cop a Girona hem agafat la C-65 però ens hem desviat cap a la Creu de Palau, i d'aquí cap a Fornells de la Selva hem seguit fins el polígon industrial de Campllong i d'aquí cap a Sant Andreu Salou, CALDES DE MALAVELLA i Llagostera. Aquí hem vist un PRO del GARMIN amb una cervélo P4 de crono...pepino! Un cop sortíem de Llagostera hem agafat la carretera de Girona i hem vist  un ciclista que ens portava un centenar de metres d'avantatge i hem accelerat el ritme, como no... som uns picats! i a les Panolles l'hem atrapat i sense passar-lo ja hem afluixat el ritme i hem seguit fins al centre de Santa Cristina d'Aro on hem coincidit amb l'Àlex Guillot, en David Bragulat, en Quim Vilà i en Miquel Labarta del Matxacuca que venien de fer una sortida en BTT. En Jordi s'ha quedat i jo cap a l'última pujada de totes les sortides: la Font d'en Pi, per arribar a SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància: 111'46 km.
Temps: 4h 25'
Mitja de velocitat: 25'8 km/h


Valoració:
Bona, m'agrada aquest circuit, llàstima avui de la pluja. En Jordi Mont s'està preparant per a anar a participar a l'Ironbike 2012 i s'està posant de valent amb el tema entrenaments, aquesta setmana passada ha fet unes sortides envejables... el tiu no para! 

En el meu cas, això de no poder sortir els migdies és una llàstima. Com que treballo pel matí ara encara no és prou llarg el dia per fer tirades llargues a la tarda, a més es nota la baixada de temperatura respecte el migdia. Hauré d'esperar que s'allargui més el dia. Aprofiteu-ho els que sortiu al migdia perquè ara a l'hivern és el millor moment per sortir si és que no teniu els matins, que després ja és un festival, perquè vas de la fred del matí cap a "l'escalfor" del migdia.

Avui, un cop a casa m'he tret la capa de fang del cos (no vegis com estan les carreteres), una dutxa i cap a netejar la bici que ja heu vist com ha quedat. Rentat, assecat i engrassat i ja la torno a tenir a punt!. M'ha fet un mal veure la bici de carretera tant enfangada, tant neta que la procuro portar sempre.