diumenge, 22 de gener de 2012

VINGA VAAAAAAAAA...

Després d'una setmana de sortides curtes, aquest dissabte tenia previst fer una tirada llarga en carretera i començar a fer quilòmetres. A les 10:30h un cop passades les hores fredes del matí sortia de casa a fer una ruta que m'havia passat pel cap tot esmorzant. 

EL circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / per la GI-682 fins a Tossa de Mar / aquí m'he afegit a un grup que ha passat del Club Ciclista Sant Celoni i fins a LLORET DE MAR / un cop a Lloret els integrants amb qui m'havia escapat s'han esperat a Lloret a que vingués la resta del grup i jo he continuat per la C-63, carretera de Vidreres a Lloret fins a Vidreres / d'aquí per la carretera de Santa Coloma, fins a Sils, Riudarenes i SANTA COLOMA DE FARNERS / un cop a Santa Coloma he agafat la carretera d'Anglès i he continuat fins al trencant amb Brunyola i he pujat el petit alt de Brunyola per la banda de Santa Coloma que feia temps que no feia. He baixat i he planejat fins a Sant Dalmai i aquí he trencat a l'esquerra fins Aiguaviva, Vilablareix i GIRONA. Un cop a Girona he agafat la C-65 fins a Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Sta. Cristina d'Aro i per la font d'en Pi fins a SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància: 112 km
Temps: 4h 05'
Mitja de velocitat: 27'1 km/h


Valoració:
Pensava que em sortirien més quilometres però al final fiascu, de totes maneres ha estat genial per rodar i el dia ha acompanyat.

Per diumenge, doncs sortida escoletera al canto. A les 9:30h a la BP de Santa Cristina d'Aro en Pipo, en Nava, l'Àngel, en Xevi Comas i en Santi del Club Ciclista Escoletat Btt i en Xavi González (batejat com Xavi29) i un servidor del Club Ciclista Platja d'Aro.

La sortida... doncs... una pallissa! com sempre. L'objectiu era anar a inaugurar uns corriols que ahir en Manel, en Pipo i en Jordi Mont van acabar de netejar per la zona de la font fresca. Abans però hem anat cap a Solius per pujar cap al castell per una nova pujada alternativa diferent de la pujada de les arrels. Abans però en Santi ha hagut de marxar degut a una mala caiguda tan sols començar per la zona de la casa d'en Lara.

Un cop al Castell hem anat a buscar la carretera de Solius per anar a fer la pujada i una baixada de les vaques per una pista diferent de l'habitual. Hem creuat la variant, hem pujat per Ca la Maria fins al carril bici i n'hem fet un tros fins al trencant de la bassa de Panedes i d'aquí cap a buscar els plans del mateix nom. Hem anat pistejant fins arribar a peus del Rocatal que hem pujat a ritme fins a la casa de mig camí. Un cop allà parada per menjar alguna cosa i continuar fins anar a buscar la pista d'abaix que porta al principi del matxo mort i la carretera del Puig d'Arques. Un cop allà cap a Font Josepa on hem trobat en Lux amb una Flash 29er impressionant i després de passar-nos... pobret... és que no ens coneix ens ha fet de llebre i apala, tots al darrera fins que òbviament ens hem acoplat elegantment darrera seu i a la baixada, doncs que havia de fer, acabar-lo de pelar. Una paradeta per reagrupar-nos i cap a Romanyà i anar a buscar el principi de la baixada del pollastre ja prop del Mas Nou [aquí en Lux ha tirat per una altra banda] Un cop allà baixada ràpida per anar a buscar el principi del corriol de la font fresca i allà encetar l'objectiu d'avui.

El corriol netejat en gran part per en Manel i en Pipo s'ha de reconèixer que està molt bé, és molt tècnic i si bé té alguna pujadeta és gairebé tot de baixada suau, no tant ràpida com la font fresca però divertit, i un cop s'hi hagi passat més vegades perquè quedi més desgastat encara ho serà més. Una altra feinada de la qual ens en beneficiarem tots que cal reconèixer!

D'aquí hem anat cap al Restaurant de la Font Picant i pel carril fins a Santa Cristina. Un cop allà en Xavi29 ha marxat cap a casa, en Xevi Comas també i la resta (Pipo, Àngel i jo) hem acompanyat en Nava a Castell d'Aro. Un cop allà l'Àngel i jo hem acompanyat en Pipo de nou a Santa Cristina d'Aro jajajaja... és que li feia por tornar sol i passar literalment per un "dominguero de carril". No és que de fet volia acompanyar-nos a Sant Feliu però a l'Àngel li feia por mullar-se creuant el Ridaura, i en passaven quatre dits tan sols aaaiii.... ts,ts,ts,ts, total que hem passat per l'hípica Edna fins a Sta. Cristina, i un cop hem deixat en Pipo amb l'Àngel cap a Sant Feliu.

Al final,
Distància: 49 km
Temps: 3h 45'

Valoració:
Doncs cap de setmana ben aprofitat =  :D