dissabte, 11 de febrer del 2012

Intentant tornar a la normalitat!

Avui dissabte no tenia massa ganes de sortir però al final m'he decidit i cap allà les 10h he trucat en Xavi González, company del Club Ciclista Platja d'Aro per veure si sortia i anar plegats, però fins després de dinar no podia. Debien ser dos quarts d'onze quan he pensat de sortir una estona a córrer i després de dinar ja m'apuntaria amb en Xavi.

M'he canviat i he decidit pujar fins la benzinera BP de Sant Feliu, fer algun circuit per l'antic Caixa Girona i anar cap a Castell d'Aro, saludar en Pipo i tornar cap a casa. Al final un cop he arribat a Castell d'Aro en Pipo no hi era i no he fet cap parada i ja he enfilat la tornada. Tant anant com tornant he creuat el Ridaura prop de la depuradora que tot i baixar poca aigua, baixa la suficient com per mullar-te tot i saltant, què hi farem!

A la tarda ha tocat sortida en BTT amb en Xavi doncs, a les 15h sortíem de casa i enfilàvem cap a la Ronda de Ponent / d'aquí cap al Passeig del Mar pel carrer Juli Garreta / girar al carrer Sant Elm, pujar-lo i girar cap al "corriol de les bruixes" per anar cap a la Font de Monticalvari / d'aquí cap a Quatre Camins / Parc Aventura i cap a l'esquerra fins arribar cap a la carretera de Tossa, uns quilòmetres d'asalt i cap a la dreta per pujar a la Divina Pastora / Collet de la Mare de Déu / Sorres de Sant Benet/ Sant Benet del Bosc / Creu d'en Barraquer / Sant Baldiri / baixada dels Eucaliptus / la Tita Negra / Can Llaurador / pista d'en Lara / corriol a la dreta netejat per en Manel / pista Serra Llarga de baixada / a l'esquerra fins a una pista que porta al castell de Solius / baixar per les arrels / casa d'en Lara / corriol final del pollastre / camp de golf de proves / i fins a càmping Santa Cristina / circuit Caixa Girona Sant Feliu i fins a la BP de Sant Feliu.

Al final,
Distància: 32 km
Temps: 1h 50'

Valoració:
No m'acabo d'acostumar al córrer, i a la tarda el genoll esquerre es queixava del matí.