dissabte, 24 de març del 2012

153km i ROCACORBA

Ja fa uns quants caps de setmana que quan quedo amb en Jordi Mont del Matxacuca és per fer quilometrades. Aquest cap de setmana per celebrar el canvi d'hora ha tocat anar fins a Rocacorba, en Jordi no hi havia pujat mai i això no podia ser.

En Jordi preguntant-se perquè l'havia portat a Rocacorba jejeje... 

Quedàvem a les 8.30h a la BP de Sant Cristina i la idea era fer una mica de volta d'anada i fer la tornada més directa. El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Calonge / Alt de la GANGA [pugem força alegres per quedar-nos força per endavant però precisament ja hi haurà temps per recuperar-nos] la Bisbal d'Empordà / Cruïlles / Sant Sadurní de l'Heura / Monells / Madremanya / Sant Martí Vell / Bordils [girem a l'esquerra per la carretera de Girona a Palamós cap a Celrà] Celrà / anem a buscar la carretera de Girona a Banyoles prop de Montagut / i fins a Mata / Banyoles / i cap a buscar la "carretera" de Pujamal a Rocacorba i amunt 13'8 km de port. Un cop a ROCACORBA (només recorda-ho ja em torno a cansar bufff...) hem vist a quatre nois que es llançaven en parapent, ens hem abrigat per la baixada i cap avall.

Un cop a baix, abans d'arribar a Banyoles, hem girat a la dreta per agafar una drecera i estalviar-nos passar per dins de Banyoles de nou. Hem anat cap a Camós / d'aquí cap a Santa Maria de Camós / Palol de Revardit / i hem enllaçat amb la carretera de Girona a Banyoles. Al cap de poc ens hem parat a la benzinera a menjar i beure alguna cosa. I tot seguit hem enfilat la tornada i a Can Blanc, el polígon industrial Jardí hem agafat la sortida i hem anat cap a Montagut / Sarrià de Ter / entrem a Girona pel Trueta / Germans Sàbat / cap al centre de Girona i pel carrer Emili Grahit cap a la Creueta / i per la carretera de Girona cap a Palol d'Onyar / Quart / Llambilles [a l'alturar del radar ens hem creuat amb en Jordi Bautista] Cassà de la Selva [i aquí la notícia lletja del dia ens hem trobat amb un accident on un cotxe ha picat un ciclista, aiii... el ciclista estava estirat però semblava està bé, estava immòbil... molta gent i deseguida ha arribat l'ambulància. Quina merda! Senyors conductors compte amb els ciclistes que som fràgils!] hem continuat el nostre camí cap a Llagostera / Santa Cristina d'Aro [m'he acomiadat amb en Jordi] i SANT FELIU DE GUÍXOLS per l'últim port del dia: la Font d'en Pi jejeje...

Al final,
Distància: 153'2 km
Temps: 5h 53'
Mitja de velocitat: 26'3 km/h
Desnivell positiu acumulat: +1820 m.



Valoració:
Doncs força cuits hem quedat avui, perquè a l'anada a Banyoles hem anat ràpids i la pujada ens ha deixat tocats. La tornada tampoc ha estat malament perquè ens hem trobat alguna llebre que ens ha motivat, però de Llagostera a casa les cames ja tiraven perquè sabien el camí. Amb en Jordi passa una cosa curiosa, anem de costat i anem xerrant però també ens anem embalant i això és un perill.