divendres, 30 de març del 2012

Entrenament per la sortida escoletera de dissabte

jajajaja... És broma!

Per fi ha arribat el canvi d'hora, i això representa un allargament considerable d'hores de llum per la tarda, ben bé podem estirar les sortides fins a quarts de vuit, les vuit. Les sortides en carretera d'aquesta setmana han estat les següents:

El dilluns Sant Feliu de Guíxols / carretera de la costa (GI-681) fins a Tossa de Mar / carretera de Llagostera (GI-682) fins a l'ATALAIA i Llagostera / Santa Cristina d'Aro / Sant Feliu de Guíxols.

Distància: 54'52 km
Temps: 1h 55'
Mitja de velocitat: 26'2 km/h


El dimecres : Sant Feliu de Guíxols / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / fins a l'ATALAIA (GI-682) / Tossa de Mar / carretera de la costa (GI-681) fins al trencant de Sant Grau / Alt de SANT GRAU/ he baixat fins a Llagostera / i he anat per la calçada lateral fins al Mas Roure, he passat a l'altra banda i cap a Panedes / Sant Miquel d'Aro / per la font picant fins a Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro/ carretera del Remei fins a S'Agaró / i Sant Feliu de Guíxols.

Distància: 82'64 km
Temps: 3h 01'
Mitja de velocitat: 27'6 km/h

El dijous : Sant Feliu de Guíxols / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / pujada a SANTA PELLAIA / Sant Sadurní de l'Heura / Cruïlles / la Bisbal d'Empordà / enfilar el planer per pujar l'Alt de la GANGA / Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / S'Agaró / Sant Feliu de Guíxols.
.
Distància: 70'88 km
Temps: 2h 23'
Mitja de velocitat: 30'1 km/h


Valoració:
Em vaig adaptant positivament a la posició del biomecànic, tot i que tinc previst fer un petit canvi a la zona el manillar. Quin bon temps que fa!, ja queda enrera anar abrigat, ja es pot anar de curt i en tot cas emportar-se tan sols els "manguitos" per les baixades en zones d'ombra.