dijous, 26 d’abril del 2012

13ena edició de la MONSTERTRACK a NEW YORK

El passat març es va celebrar una nova edició de la Monstertrack. Per aquells que no estigueu familiaritzats amb el fenomen de la missatgeria amb bicicleta, dir-vos que aquesta cursa és una de les més prestigioses del sector. En aquesta edició 127 missatgers van prendre la sortida. Com cada any consisteix en què cada participant rep un full de ruta amb diferents adreces de la ciutat de New York i les seves corresponents caselles, cada missatger decideix per on passarà per arribar a cada punt de control i rebre'n la verificació del seu pas per allà, talment com passa durant una jornada laboral normal d'un missatger, que fa les diferents entregues i el receptor dels paquets li signa l'albarà d'entrega. A la monstertrack, com en altres competicions d'aquest estil, òbviament guanya aquell que ha sabut escollir la ruta més ràpida per passar per tots els controls, que alhora implica saber moure's hàbilment enmig del trànsit.

Amb el temps la monstertrack ha passat de ser una simple competició a ser tot un esdeveniment de la cultura messenger, on missatgers d'arreu del món s'intercanvien experiències, es fan xerrades i festes. 
.
A continuació us deixem un vídeo de tal com ho van viure els missatgers de Puerto Rico. Al principi apareixen les oficines de l'associació Street Kings, organitzadors de la cursa, que són les pròpies dels companys de Cyclehawk messengers.