diumenge, 22 d’abril del 2012

153'3 + 138'9 = 292'2 km


Un altre gran cap de setmana de bici, la metereologia novament semblava que ens deixaria uns matins sense pluja si bé ennuvolats i així ha estat. Ahir dissabte quedava amb en Jordi Mont del Matxacuca a les 7.30h a la BP de Santa Cristina d'Aro i d'aquí cap a Llagostera on havíem quedat amb en Vicens Recasens i un seu company, en Mallorquí del Club BTT Llagostera a les 8:00h. La idea era no mouren's de la zona però fer tots els portets de per aquí.

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / alt de SANTA PELLAIA / Sant Sadurní de l'Heura / Cruïlles / la Bisbal d'Empordà / Corçà / Monells / Madremanya / pujada als ÀNGELS / la Creueta / Palol d'Onyar / Quart / Llambilles / Cassà de la Selva /  alt de SANTA PELLAIA per segona vegada [un cop a dalt ens hem creuat amb en Miquel Navarro i l'Àlex Guillot del Matxacuca] / Sant Sadurní de l'Heura / Cruïlles / la Bisbal d'Empordà / d'aquí cap a buscar l'alt de la GANGA / Calonge / i cap a l'alt de ROMANYÀ / d'aquí cap a Panedes / Llagostera [aquí ens hem parat a la betzinera a petar la xerrada i menjar alguna cosa. En aquest punt tant en Mallorquí com jo, ja en teníem prou i ens hem acomiadat d'en Vicens i en Jordi que en principi volien acabar de fer l'atalaia, Tossa, Sant Grau i Llagostera, que era la part final del recorregut, però que al final van pujar directament fins a prop de Sant Grau i després van fer mitja volta. I és que quin ritme més estrany el d'ahir, es va anar tota l'estona a batzegades i al final vam quedar cuits tots. Com que tenia previst sortir diumenge, a Llagostera ja en vaig tenir ben bé prou doncs, i vaig fer mitja volta, vaig pujar Sant Miquel d'Aro, baixar la font picant, Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 153'3 km
Temps: 5h 58'
Mitja de velocitat: 26'1 km/h
Desnivell positiu: 2025 m.

Avui diumenge doncs, he quedat a les 8.30h a Santa Cristina d'Aro amb en Lluís i en Jaume del Club Escoleta BTT  i amb la dona d'en Jordi Mont, la Fina Masferrer del Matxacuca.
.
El recorregut, un clàssic : SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malvella / carril paral·lel a la N-II fins a la rotonda de Riudellots i l'aeroport per agafar la carretera de Vilobí d'Onyar / Vilobí d'Onyar / Sant Dalmai / Estanyol / Mas Lluners / N-141 cap a Bonmatí / Constantins / enfilar la pujada a l'alt de LES SERRES / baixar cap a la GI-531, girar a l'esquerra i cap a Sant Martí de Llémena / Sant Esteve de Llémena / i per la carretera de Girona a les Planes pugem a l'alt de LES ENCIES.  Les Planes d'Hostoles / Amer / el Pasteral / la Cellera de Ter /  Anglès / i per la N-141 enfilem la tornada fins al trencant de pujada al Mas Lluners / Estanyol / carretera de Santa Coloma a Girona i girem a l'esquerra cap a Aiguaviva / i girem cap a la dreta, cap a l'aeroport, arribem a la rotonda de Riudellots i l'aeroport, i cap a Riudellots de la Selva / Campllong / Cassà de la Selva / i per la carretera de Girona fins a Llagostera / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 138'91 km
Temps: 5h 28'
Mitja de velocitat: 25'2 km/h
Desnivell positiu: 1185 m.

Valoració:
Satisfet de la feina feta i de com evoluciono. De totes maneres quins dies més tristos tant dissabte com diumenge per sortir, ennuvolats, amb vent (per variar de cares, i és que com es sol dir: amb bici tot et dóna pel cul menys el vent jejeje...), però amb bona companyia, i a més les carreteres plenes de ciclistes, i que no és macu aixó