dissabte, 7 d’abril del 2012

Dissabte de corriols i diumenge de passeig

Gran sortida la de dissabte a la tarda amb la gent del Club Ciclista Escoleta Btt. A les 14:30h ens trobàvem a la BP de Santa Cristina en Nava, en Pere Serrat, en Jordi López Ramot, en "Tita", en Pipo de l'Escoleta Btt i en Jordi Mont del Matxacuca. 

Doncs guiats per en Pipo hem començat pujant per la zona de l'església de Santa Cristina i hem començat a pujar pel corriol final del Pollastre que passa just pel costat de les cases de Roca de Malvet i en un moment ens hem desviat per començar un altre corriol genial netejat per en Manel Casanovas i en Pipo que enllaça amb altres de coneguts,.... una passada!. Hem baixat fins darrera el restaurant de la Font Picant d'allà ha agafat el timó en Nava i ens ha portat cap al carril bici de nou amb una baixada ràpida i d'aquí hem tornat a pujar per una pista paral·lela al Puig del Lladres que encara no havia fet mai (ja té cullons, a aquestes altures!) i d'aquí cap als Plans de Panedes per anar cap a la font del mateix nom, d'aquí a la carretera de Romanyà, pujar GR fins a Romanyà, carregar aigua, i a partir d'aquí en Jordi Mont ens ha guiat per una sèrie de corriols que tampoc havia fet mai fins al dolmen de la Cova d'en Daina, d'aquí hem anat cap a Sant Miquel d'Aro per corriols i hem enfilat una baixada guapíssima que ens ha portat al principi de la carretera on comença aquesta urbanització uuuuuaaaaallllaaa quina baixada!

Hem anat de nou a buscar l'entrada del GR a la carretera que porta a Romanyà i cap a buscar la baixada de la gallina, i d'aquí cap a avall...però psssssssssssssss.... punxada a la roda del darrera! En Nava, en Pere i en Jordi López han tirat ja cap a casa, i amb en Pipo, com que som una mica masoques, hem acompanyat en Jordi Mont a casa seu, a Roca de Malvet, pujant la pista paral·lela al corriol de la font fresca. Un cop ens hem acomiadat, amb en Pipo hem baixat fins enllaçar amb la línia que porta al principi de Roca de Malvet, hem baixat cap al camp (també s'havia fet al final del pollastre d'aquest any crec) i carril bici fins a casa.
..
Al final,
Distància: 47'36 km
Temps: 3h 34'
.
Valoració:
Corriols, corriols, corriols,.... puja, baixa, puja, baixa,... 
.
I avui diumenge, m'he aixecat a quarts de deu i com que he vist que feia un dia asolellat no m'he pogut resistir i m'he posat "l'uniforme de treball" i he sortit a voltar una estoneta per anar deixar cames. La única pujada que he fet després d'anar a voltar per Panedes i Sant Miquel d'Aro ha estat Romanyà, que l'he pujat tot xerrant amb un senyor que venia d'Anglès, Antoni Vicens. Després he fet unes voltes entre Platja d'Aro i Santa Cristina i quan n'he tingut prou cap a casa.
..
Al final,
Distància: 47'03 km
Temps: 2h 03'
Mitja de velocitat: uns suaus 24 km/h
..
I ara sofing que d'aquí a uns minuts comença la ...
París-Roubaix