dilluns, 6 d’agost del 2012

SUMANT PER NO RESTAR

De la setmana passada destacar la sortida del dijous en btt amb en Jordi López "google" i en Pipo. Vam sortir tan sols uns 35km però quins 35km, rostida rera rostida. Quedàvem a les 19:30h del vespre i amb un parell d'horetes ja en vam tenir prou. Aquest temps cal jugar una mica amb les hores de ple sol per no acabar escaldufat.
El dissabte al matí vaig sortir en carretera. Pensava que em trobaria algú a la BP de Sant Feliu a les 8h però devien haver sortit tots per la fira el dia abans. El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / per Quart cap al Montessori, passar per sota la carretera i cap a Vilablareix / Aiguaviva / Sant Dalmai / Vilobí d'Onyar / carretera de Vilobí d'Onyar fins a la rotonda de la N-II que porta a Riudellots i a l'aeroport / autovia paral·lela a la N-II fins al trencant amb Caldes / Caldes de Malavella / Llagostera / Panedes / rampot de Sant Miquel d'Aro / Font Picant i cap a Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS

Al final,
Distància: 87'8 Km
Temps: 2h 38'
Mitja de velocitat: 28'9 km/h

El dissabte a la tarda una mica de platja i nedada a la Conca. 
(550 m. aproximadament)


El diumenge al matí a les 7h a la BP de Santa Cristina per fer sortida escoletera.Força claca: Pipo, Nava, Jordi López "google", Xevi Comas de l'Escoleta Btt, en Carlos del Matxacuca, l'Eduard Ayats d'Ayats Cycles, en Santi i en Pep Ribas de Bicicletes Esteve, i un servidor.
Gran sortida, i com del diumenge passat, força dura. Anem pujant i baixant per la falda de les Gavarres, començant per Can Sureda i amunt. Continuem a tocar Sta. Cristina durant gran part del recorregut, combinant corriols. Fem un tros de carril bici per acabar pujant el Puig dels Lladres per la variant lateral / Font de Panedes / pugem a Romanyà / baixem per l'altra banda i tornem cap a la zona dels suros mil·lenaris / anem cap al dólmen de la cova d'en Daina / pugem cap a Puig d'Arques i anem a buscar la pista que ens porta a la part alta de Sant Miquel d'Aro i baixem cap a Ca l'Aldrich per fer el bucle que enllaça amb una baixada del darrer Pollastre que porta a la carretera de Sant Miquel d'Aro, just abans del rampot d'asfalt. Creuem i cap a buscar el tram de la Gallina de baixada, d'aquí cap a la Font Picant, on carreguem aigua i la punxada que he tingut a la roda del davant. Merci Xevi! A partir d'aquí hi ha gent que ha de marxar.

Continuem cap a la pista que va a la Font Fresca i pugem per aquesta fins a dalt, pel corriol del dolmen del costat de la urbanització de Roca de Malvet, déu n'hi do. A mitja pujada en Pipo, en Xevi Comas i en Santi es retiren. Continuem en Carlos, l'Edu Ayats, en Carlos, en Jordi López, en Pep Ribas i jo. Aquesta hora ja apretava el sol i pujant per aquí buffff... tela! Pugem fins a dalt la carretera del Masnou i baixem pel corriol que enllaça amb la baixada de la Castanyeda i fins avall. un cop a abaix en Nava proposa o tornar a fer la "niña del césar" o pujar els Tàbacs i com que som masoques pugem els tàbacs fins a la carretera del Mas Nou. D'aquí anem per asfalt a buscar la "baixada del citroën AX", [ufff... molt perillosa] i un cop a abaix l'edu proposa acabant-se de rostir pujant uns rampots fins per darrera de la part de dalt de la urbanització de les Teules. D'aquí baixem per asfalt després de perdren's una estona per uns marges. Carril bici a l'altura de les Teules, en Jordi López tira cap a Sta. Cristina i l'Edu, en Carlos, en Nava i jo anem al casino Castellarenc a prendre alguna cosa.

Fi oficial de la sortida si bé amb en Carlos tornem pel carril bici per S'Agaró i així ens estire, una mica més. jejejee... Un altre diumenge de btt!

Al final,
Distància: 61'45 km
Temps: 4h 37' (pedalant)

El diumenge a la tarda, entre la pedalada i per fer una pausa de veure els jocs olímpics decideixo anar a la Conca a fer una altra nedada. Ja s'ha convertit en una rutina ineludible fer les boies si vaig a la Conca i per tant, som-hi! (550 m. aproximadament)


Força gent a la Conca. Ja no recordava els vells temps i el fet d'anar literalment "a jaure"  a la platja. MP3 i com una sargantana sobre la sorra.

Al vespre espectacle amb les semi-finals dels 100m de Londres i la final. Hauria d'haver-hi un canal a la tele on fessin sempre jocs olímpics, tants de canals i no fan mai res, i si de cas, abusen del futbol. Apala, demà més!