diumenge, 17 de març del 2013

PLUJA, VENT i FRED

Aquest dissabte tocava sortida llargueta. Al final erem en Jordi Mont i jo. He arribat a la BP de Sta.Cristina i hi havia en Gerard Bosch però ha fugit literalment, no sé què li han dit en Jordi Mont i en Jordi González (que avui treballava i ha passat per allà). Es veu que havia de tornar abans.

Avui amb en Jordi teníem pensat fer tirada més llarga que la setmana passada sí o sí, i ja ahir vam pensar el recorregut. SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / hem anat a buscar la N-II i un cop allà hem passat a l'altra banda i hem anat cap a buscar Mallorquines / d'aquí cap a Riudarenes / Santa Coloma de Farners / hem agafat la carretera de Santa Coloma a Anglès per girar a mig camí cap a la dreta i pujar a BRUNYOLA [baixant cap a Sant Dalmai ens hem creuat el primer professional del dia, un del GARMIN pujant] Sant Dalmai / hem anat direcció Estanyol per la carretera de Santa Coloma a Girona, hem girat cap a Estanyol / MAS LLUNÈS / Vilanna / hem baixat cap a la carretera d'Anglès a Bescanó, hem anat cap a Bonmatí i hem pujat LES SERRES / tot baixant per l'altra banda ens hem creuat un altre professional de l'ORICA Greenedge amb la "cabra" pujant, i més avall un de l'ASTANA i un altre del COFIDIS pujant junts] un cop hem arribat a la carretera que porta a Sant Gregori, hem girat cap a l'esquerra i hem anat cap a Sant Martí de Llémena / Sant Esteve de Llémena / hem pujat LES ENCIES / hem baixat cap a les Planes d'Hostòles / després amb fort vent de cara que ens ha acompanyat  fins a casa cap a Amer / la Cellera de Ter [ens hem creuat a tres ciclistes entre ells el company de blogger, en Txema ;-) ] Hem arribat a Anglès, ens hem parat un moment a menjar alguna cosa i som-hi. Hem anat per la carretera d'Anglès a Bescanó i hem girat a la dreta per pujar MAS LLUNÈS aquest cop per l'altra banda. Un cop a Estanyol, el vent s'ha intensificat per dir-ho suau ;-) Hem anat cap Aiguaviva / Vilablareix / Girona / hem anat a buscar la Creu de Palau, Fornells de la Selva / d'aquí hem anat per la carretereta del golf fins a Llambilles / hem agafat la C-65 de Girona a Sant Feliu i aquí ha començat a xispejar [per cert més pros, un altre del GARMIN i dos de l'UNITED HEALTHCARE jajaja...] i mirem cap a Cassà i ben negre, ai! I res ruixat al canto, però a més amb ganes pssssss.... quina merda! i així fins a Cassà de la Selva / Llagostera a la zona de Can Panedes, allà estava tot sec. Hem baixat cap a Sant Cristina d'Aro, en Jordi ha marxat cap a casa i jo cap a SANT FELIU.

Al final,
Distància: 157'58 km
Temps: 5h 38'
Mitja de velocitat: 28'6 km/h

Valoració.
Sortida guapíssima al canto, amb bon ritme i contra els elements :-P jajajaja...


Avui diumenge, volia sortir en BTT però al final m'he animat a sortir amb companys/es del Xaloc. A les 9:30h quedàvem als "tamborets" de la carretera de Palamós. La Sandra Calderón, l'Ennar Álvarez i en Rafa Guerrero. Abans de sortir la Sandra tenia un problema amb el desviador i no hi hagut manera de solucionar-li, ha hagut de fer tota la sortida a plat, ole tu! Després anem per sortir i comencen a caure gotes, buuufffff... no siusplau, avui també noooo... ;-(( Decidim anar tirant i encara no havíem arribat a la Creu Roja i en Rafa punxa vaja, ja és mala sort. En Rafa decideix no canviar la càmara, ni res, i prefereix tornar-se'n cap a casa. Amb la Sandra i l'Ennar ens animem a seguir i enfilem rumb cap a Palafrugell, on sembla que el cel està més clar.

Tot baixant cap a S'Agaró les quatre gotes ja ens deixen i anem fent. No havia sortit mai amb la Sandra i l'Ennar i no sabia quin ritme portaríem per això ens hem anat adaptant i buscant un ritme que ens permetés als tres anar junts, i sobretot tenint en compte que la Sandra anava a plat tota l'estona. La idea era passar unes horetes pedalant i ha anat molt bé. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS / S'Agaró [ens hem trobat en Jordi González treballant] / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Palamós / hem anat a buscar la C-31 cap a Vall-llobrega però girem a la dreta per passar per la via que va una estona paral·lela al carril bici que porta a Mont-Ras / Mont-Ras / Palafrugell / anem a buscar la GIV-6548 que va paral·lela a l'avinguda de Mar de Palafrugell a Calella de Palafrugell / Calella de Palafrugell, fem la volta i tornem a Palafrugell per l'avinguda de Mar. Un cop a Palafrugell anem a buscar de nou la C-31 per afrontar la tornada. Amb vent de cara procurem anar enfilats i les noies han aguantat mooolt bé :-))) . Arribem a Palamós, passem a Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 54'09 km
Temps: 2h 24'
Mitja de velocitat: 23'1 km/h

Valoració.
El dia ha aguantat i no ens hem mullat. Quilòmetres suaus que m'han vingut molt bé.