diumenge, 21 d’abril del 2013

16ena setmana de l'any

Aquesta setmana sortides en carretera (una d'elles amb triangle curt, Atalaia, Tossa i Sant Grau, ara feia dies que no ho feia), natació, repòs i una gran sortida escoletera en BTT avui diumenge. Després d'alguns diumenges sense sortir amb ells avui a les 7:30, quedava a la BP de Sta.Cristina amb en Pipo, en Nava i en Manel de L'Escoleta BTT, en Sergi Martínez, en Santi Betrian i en Pep Ribas de Bicicletes Esteve, en Carlit de Cycles Ayats, l'Edu Hernández i l'Antonio de Bicicletes Tope, en Jordi Ayats del Club Ciclista Giroracing i jo del Club Ciclista Platja d'Aro.

El recorregut moooolt llarg, hem anat cap a Sant Baldiri per les pistes d'en Lara (hem acabat a pals), cap a Cal Federal (a pals) per arribar a Sant Grau, cap a la zona de Cadiretes, baixar cap a Tossa de Mar (a pals), pujar cap a Terra Negra (a pals), d'aquí pujar de nou cap a la zona del massís de l'Ardenya-Cadiretes i baixar cap a Llagostera [En Santi ha marxat per problemes mecànics]. Un cop a Llagostera pels plans de Llagostera cap a la urbanització de la Canyera, d'aquí cap a creuar la carretera de Llagostera a Caldes, i enfilar planers (a pals. La "locomotora" Pep Ribas en acció com ja no recordava, m'ha enganxat d'imprevist i "m'ha matat", m'ha tret de punt i puuuuff...) per enllaçar amb el carril bici [aquí l'Edu i en Jordi Ayats han marxat], seguir cap a Cassà per altres planers, creuar la C-65 i anar cap als plans de Panedes (a partir d'aquí ens hem civilitzat). Carril bici a l'altura de la pujada de l'Alou i cap a Santa Cristina. Ens hem anat disgregant i al final m'he quedat sol tornant pel carril bici fins a Sant Feliu. He anat a veure l'arribada de la Trailwalker una estona i cap a casa.

Al final,
Distància: 85'43 km
Temps: 4h 12'
Mitja de velocitat: 18'2 km/h


Valoració.
Les sortides escoleteres definitivament al marge de posar-te "a caldu" van molt bé psicològicament, riure i passar-ho bé assegurat. Estàs uns dies sense anar-hi i t'adones que el ball de bastons no para a Ca l'Escoleta aaaaiiixxx... colla de picats!!! em trobàveu a faltar punyeteros jejejeje...