diumenge, 14 d’abril del 2013

+++++

Aquesta setmana el dilluns una mica de piscina (2600 m.) es fa estrany que a les 20h encara sigui clar. Dimarts sortideta en carretera amb la Sandra Calderón, també de la secció del Triatló Club Aquàtic Xaloc.  

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro/ Sant Antoni de Calonge / Palamós / agafem la C-31 fins a Mont Ras / sortim i anem cap a Palafrugell per l'avinguda de la Generalitat, carrer Fanga, pel carrer Torroella fins a la GI-650 / Regencós / Pals / fem volta a la rotonda i anem a buscar la GI-652 per anar per Torrent cap a la C-66 i d'aquí cap a Llofriu. Tornem a entrar a Palafrugell per anar a buscar de nou l'avinguda de la Generalitat, d'aquí cap a la C-31 / Mont-Ras / Palamós / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / pel Remei cap a S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 62'19 km
Temps: 2h 37'
Mitja de velocitat: 24 km/h

Valoració.
Una volta planera suau que sempre va bé. De pas entrenant el sector femení.

Dimecres, dia intens, tocava entrenar les multitransicions a S'Agaró. A les 18:30 quedàvem diversos xalocus per xuscar-nos durant poc més d'una hora. La idea era aprendre el tema transicions i practicar-ne la rapidesa. Per tal de reproduir la sortida de l'aigua, ens vam estirar en un costat panxa enlaire, i al donar la sortida, ens aixecàvem ràpid corriem pocs metres descalços, fèiem tres voltes a un arbre i sortíem cap a buscar la bici. Calçar-nos,  casc, ulleres, portadorsals i córrer amb la bici fins al punt on havíem de pujar a la bici. A partir d'aquí, una volta "a muerte" pels carrers de S'Agaró, arribar, baixar de la bici, córrer fins al punt on deixar-la, treuren's sabatilles i casc, posar-nos les de córrer, girar-nos el portadorsals i córrer prop d'un quilòmetre i mig per tornar a descalçar-nos, estirar-nos i començar de nou. I així durant poc més d'una hora. 

Fotos: Mireia Borrego

Fotos: Mireia Borrego
Valoració.
Agulletes als bessons el dia després però encara pensava que seria pitjor, perquè tinc molt de respecte al córrer.

El dijous, una mica d'spinning suau per destensionar agulletes jejeje... i després piscina,  3200 m. :-P. El divendres, circuit de cross fit d'en Pipo i a la piscina a provar-me el neoprè a l'aigua :-)))))))

El dissabte, sortida curta amb carretera amb en Xavi González, company del Club Ciclista Platja d'Aro. El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / autovia paral·lela a la N-II fins a la rotonda de Riudellots / Riudellots. Al polígon industrial de Campllong agafem cap a Fornells de la Selva / agafem la carretera del golf fins a Llambilles / carretera de Girona cap a Cassà de la Selva / Llagostera / anem cap a Panedes / pujadeta de Sant Miquel d'Aro i cap avall. Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 69'14 km
Temps: 2h 23'
Mitja de velocitat: 29'1 km/h

Valoració.
Sortideta a rodar però d'on ha sortit una bona mitja.

El diumenge, doncs com que m'he proposat millorar en el córrer i no perdre-li el respecte, però sí sentir-me més a gust i segur corrent. Vaig quedar amb en Josep Miquel Castellsagué i la Charo Beza per anar a fer la 8ena MARXA DE LES GUILLES de Forallac. Hi havia una marxa curta de 11km i una de llarga de 20km. Per tal de conèixer sensacions i veure com evoluciono he preferit fer la curta.

Hi havia moltíssima gent, molta per fer les marxes a peu, pero també molta per fer-les corrent. Arribàvem amb el temps just i després d'aparcar ens trobem amb una gran cua a les inscripcions. Mentre l'estem fent ens adonem que la cosa és tant popular que a les 8:00h els que la volen fer corrent ja surten. Vaja,... Ens inscrivim i sortim cap allà les 8:09h. Anem tirant però les cames em demanen tirar endavant, la vena picada jajajaj... La Charo i en Micki em diuen que tiri, que tranquil. Vaig tirant, passant gent caminant, corrent, i vaig fent. 

Em sento molt bé, i em motiva més. A mesura que vaig avançant, la gent que em vaig trobant la majoria ja va corrent.

A la darrera baixada forço una mica i enganxo ja el planer amb dos nois més, un d'ells el deixo i l'altre em diu que ell ja em donaria un relleu però que no podia més. Li dic que tranqui, amb aquestes que afrontem els darrers 3km i apretem més fins arribar als darrers metres i acabar esprintant. Quan arribo em giro, li dono la mà pel pique sa que havíem tingut.

Al final,
Distància: 10'960 km
Desnivell positiu: +350 m
Temps: 44'
[no hi havia classificacions però quan arribo tan sols veig 4 persones que semblaven haver acabat d'arribar, per tant, possiblement 5è :-P ]


Valoració.
Super content. Al cap de 17' arribaven en Micki i la Charo i coincidíem que podíem haver fet la llarga però que val més quedar-se amb ganes de més que no quedar xuscat. :-)))) Un cop a Sant Feliu una horeta i mitja d'spinning suau per deixar anar cames.

[De totes maneres m'acabo d'aixecar del sofà per veure els quilòmetres de la setmana i uuuuiixxx... més agulletes :-(((( però bé, avui és lògic perquè he apretat, i el terreny no era precisament pla que diguem. Això de començar a córrer es farà feixuc. Però reconec que és molt guapo, sobretot fer-ho per muntanya. Aquesta setmana, en comparació amb les darreres setmanes, la part de bici més fluixeta ;-(((( jejeje...