dimecres, 10 d’abril del 2013

ROADBOOK GAROINA EXTREMA - 1ers classificats

Dijous passat vaig a anar a córrer i :-(((( quin mal de cames, per més lent que em proposi anar em vaig animant i després mal de cames al canto. El divendres el circuit de cross fit d'en Pipo al Tipi i després natació amb en Mark Roura a La Corxera. Arribo un pèl tard a l'entrenament i en Jordi González em diu posa't amb ells (amb en Dani León i en Joan Martí, que ja dius: jooooder, amb les màquines!!!) i fés la classe d'en Mark Roura :-OOOOO Total que classe intensa amb els veterans :-P

Dissabte pintava mal temps i per això el divendres ja havia decidit xuscar-me amb en Pipo i anant a natació. Va fer mal dia i al final relax perquè l'endemà ens havíem apuntat amb en Jordi Mont, en Joan Rigau, l'Albert Barbé i l'Albert Lázaro al X ROADBOOK GAROINA EXTREMA 2013 organitzat per l'Agrupació Excursionista de Palafrugell. En Joan i els dos Alberts eren l'equip KTRINA 1 i en Jordi i jo el KTRINA 2. 

KTRINA 1 (Foto http://www.aepalafrugell.org/)

KTRINA 2 (Foto http://www.aepalafrugell.org/)
A quarts de vuit arribàvem al Recinte Firal de Palafrugell (aparcament de camions del costat de l’IES Baix Empordà) i començàvem a guarnir-nos jejeje... No hi havia massa moviment i la sortida era al cap de tres quarts d'hora, però poc a poc es va anar animant i al final un munt de gent disposada a afrontar el roadbook de la volta curta (20 km) o el roadbook de la volta llarga (42 km). Els primers a sortir van ser els de la volta llarga a les 8:49h. Cada 30", per ordre d'inscripció, ens donaven el llibret d'orientació o roadbook i sortíem. Vam sortir el nové lloc de vint-i.quatre equips i enfilàvem cap a Mont-Ras. S'ha de dir que anàvem força ràpid i malgrat equivocar-nos diverses vegades la primera meitat dels 42 km però la renda de temps que trèiem als altres equips els pocs parcials elevats de 0'97km o de 1km i pico ens servia per no quedar-nos enrera. Als tres avituallaments vam arribar en primer lloc i tan sols en tres moments dos equips ens van passar en algun moment, algun d'ells un parell de vegades jajaja... Era curiós els passàvem, ens perdíem i els tornàvem a passar i dèien: -Altre cop??? -jajaja... I quan es perdien ells, doncs tres quarts del mateix jejeje... Finalment entre aquests tres equips va estar el podi de la llarga. Cal dir que les vegades que ens vam equivocar no vam haver de recuperar massa distància perquè la majoria de vegades ens va passar en parcials curts, element que si bé obligava a estar molt al lloro del roadbook, quan no et quadraven els parcials i els dibuixos te n'adonaves ràpid. En Jordi portava el llibre i jo el comptaquilòmetres. 

(Foto http://www.aepalafrugell.org/)

(Foto http://www.aepalafrugell.org/)
La segona meitat del recorregut no vam tenir gaire errades i ja no ens vam tornar a trobar amb els altres dos equips, i segons els controls dels avituallaments continuàvem en primer lloc. Vam mantenir aquesta distància anant cap a Fitor, pujant al Puig Cargol, etc. i al cap de 3h 59' arribàvem en primer lloc a la línia d'arribada, amb una diferència de gairebé 12' amb el segon equip, gairebé 20' amb el tercer i unes 4 hores amb el darrer equip. Calia esperar que algun altre equip hagués fet el recorregut en menys temps però al cap de poca estona ja ens van dir que ja no era possible superar-nos en temps i que per tant HAVÍEM GUANYAT!!! Flipant, amb en Jordi, durant el recorregut quan els controls ens anaven dient que érem els primers ens dèiem: -t'imagines que guanyem [i rèiem]

Doncs al final, gran matinal de diumenge, dia asolellat, enfangat (però encara poc, perquè podia haver estat pitjor davant les pluges dels darrers dies). Amb l'equip KTRINA 1 ens vam retrobar al final i vam coincidir que el recorregut era força durillu si no estaves en forma, però moooolt guapo, amb molts corriols, trialeres i pistes de la Gavarra Marítima.


(Foto http://www.aepalafrugell.org/)