diumenge, 12 de maig del 2013

El meu primer TRIATLÓ

El Campionat de Catalunya per equips d'aquest dissabte 11 de maig. El Triatló sprint del Prat-Valbuena (750m. / 20 km. / 5 km). Quedàvem a les 7 a La Corxera per sortir tres cotxes cap allà amb 10 integrants, dels quals quatre era el nostre bateig en el mundillu. Hi vam anar: L'Ennar López, Marina Fraile, Anna Buxó, Sandra Calderón, Pol Rigau, Marc Bernabé, Dani León, Àngel Hernández, Xavier Gruart, i jo. Ens acompanyaven la Desire Vergeli i la Sílvia Pinsach. Un cop allà les noies sortien primer, per tant anar a recollir dorsals propis, revisió de material i col·locar material a boxes. Abans de la sortida tirada a mar per reconèixer l'entrada a l'aigua i habituar-se a la temperatura. El mar estava força errissat i l'aigua ben tèrbola.

A les 10:30 sortien les noies i els nois les animàvem una estona per marxar al cap de res a preparar-nos nosaltres. Nosaltres seguim el mateix protocol i després de portar el material a boxes i posar-nos el neoprè també ens tirem a l'aigua i ens posem a la cua. Al ser un triatló per equips entràvem a l'aigua cada 1'30". Amb aquestes que ens toca a nosaltres, dorsal 72.  Entrem a mar i apa, a mirar d'agafar un ritme i que no m'hagin d'esperar massa la resta. Dels  sis de l'equip de nois, tan sols per en Pol i per mi era el nostre primer triatló. En Pol ve de la natació i neda força bé, per tant jo era el més novatillu. Al final de la natació em trobo bé sortint precisament el segon de l'aigua amb en Pol. Clar que la resta, estaven fent una mica de temps per esperar en Marc que se li havia entravessat una mica l'aigua. Anem corrent cap a boxes traient-nos el neoprè i apa, ara tocava el que mi m'agrada, la bici. Fem la transició i sortim junts corrent amb la bici al costat preparats per afrontar tres voltes a un circuit. Al saltar damunt la bici però, les sabatilles habituals d'anar en bici que tinc porten dos velcros i una tanca de carraca, i buffff... amb una mà em costa força posar-me-la. Els altres m'esperen i jo cagant-me en tot. Al final entra i arranco amb tot posat per interceptar-los, arribo encigalat, passo a davant de tot, els dic que passin darrera i au, tots enfilats, passada una estona comencem a fer relleus... quina passada. Tot i que hem d'entrenar una mica més el tema relleus jejeje... fem un parcial de 39km/h de mitja. Entrem a boxes, pengem bici i apa a córrer, la part que més respecte em fa.   Sortim forts, i de seguida ens col·loquem quatre davant, l'Àngel i en Dani, i darrera en Marc i jo. En Pol i en Xavier es van despenjant al darrera. Comptava el temps dels quatre primers i en Xavi i en Pol diuen que anem fent. No sé ben bé què fotia allà però aguanto força bé els 5'120 km. Dues voltes a un circuit. Ens surt un parcial de 4' al km. I per fi arribada uuuuueeeeee..... A esperar en Pol i en Xavier.

Mireu quin equipàs !!! jejeje... 

Molt contents tots, i la veritat un triatló ideal per debutar pel fet que vas en grup i tens sempre el suport de companys. Tot i que el resultat és anecdòtic aquí va.

Fèmines
Posició 66enes de 71 equips equips que van acabar amb com a mínim 4 components (dels dos equips del Xaloc, les noies, malgrat l'Anna no es va tirar a l'aigua van acabar les 4 i els nois vam començar i acabar els 6 que erem, ole tu!! jajaja)
Temps: 1h 30' 19"

Homes
Posició 27ens de 71 
Temps: 1h 10' 20" a uns 14' dels primers aprox.


 

I avui diumenge, doncs en principi no tenia res previst perquè no sabia com quedaria físicament després del triatló d'ahir però ahir tant de parlar de que avui hi havia el triatló de Lloret i en Dani León també hi estava apuntat, juntament amb en Gerard Bosch, en Rafa Guerrero, en Jordi Extremera i en Josep Maria Esteva. Doncs ahir en Joan Martí em va dir si volia anar-los a animar sortint amb bici des de Sant Feliu. Buffff... però cap al vespre veig que em sento bé i va m'animo. A les 8h quedo a La Corxera amb en Joan Martí. I apa, cap a  Lloret per la carretera de Tossa i per la carretera de Blanes a Sant Feliu. Doncs bé, la cosa és que comencem tranquils però a la primera baixada ens animem i ja no hem parat fins a Lloret, trigant tan sols 1h 4' en arribar al Casino de Lloret des de Sant Feliu, fent una mitja de 29'3 km/h. una passada després de la xuscada que em vaig fotre ahir :-OOOO

Anem cap al centre i veiem en Jordi Extremera sortir de l'aigua. Anem al circuit de bici i anem animant els xalocus. Després circuit de córrer i els donem l'enhorabona a l'arribada. En Gerard 3a posició al podi de veterans, entrant poca estona després d'en Dani León, el primer dels xalocus (buuuff... ahir al Prat i avui a Lloret). Després en Rafa, en Jordi i en Josep Maria Esteva.

Al cap d'una estona amb en Joan, enfilem la tornada pujant cap a Lloret Blau i de camí cap a Vidreres / Sils / Mallorquines / N-II / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. La tornada doncs havia de ser calmada però no hi hagut manera. De nou a relleus i gaaass... a la N-II en Joan em diu que a Llagostera proposa que ho deixem ja i que anem cap a Sant Feliu de tranquis. A mitja carretera de Caldes a Llagostera ja li he dit a en Joan que ho deixessim que ja estava força xuscat :-P

Al final,
Distància: 87'5 km
Mitja de velocitat: 31km/h aprox.