dilluns, 30 de desembre del 2013

PER FESTES!!!

Doncs després d'uns dies de festa, una mostra del que vaig fent per acabar el 2013 ;-) 

El diumenge 22/12 sortideta amb carretera amb en Miquel Navarro (Matxacuca), Joan Martí (Matxacuca-Xaloc), Jordi González (Xaloc), Dani León (Xaloc), Manolito Villalba (Xaloc), Mario Cortés (Xaloc), Anna Ymbern (Xaloc), Ennar Álvarez (Xaloc). 

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / S'Agaró / Platja d'Aro / Calonge / Palamós / Sant Joan de Palamós / Vall-llobrega / Palafrugell [aquí ens han deixat l'Anna Ymbern i l'Ennar Álvarez] i la resta hem seguit cap a Llofriu / girem a la dreta al paratge Molló, camí de la Bruguera, creuem GI-562 i cap al carrer del Pla. Sant Feliu de Boada / Sant Julià de Boada / Palau-Sator / Ullastret / Matajudaica / Casavells / C-252, Corçà / La Bisbal d'Empordà / cap a l'Alt de la GANGA [aquí després de tirar davant amb en Micki durant una bona estona, a la pujada he fet puf!! jajaja... a aquesta època no estic per tirar coets i mhavia exigit massa. M'he recuperat però no mha agradat massa això, sóc de mal conformar :-) ]/ Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / S'Agaró / SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància:  83'24km
Temps: 3h02'
Mitja de velocitat: 27'6 km/h

Valoració.
A veure si comencem a posar fil a l'agulla

El dia 24/12 més carretera. Sortideta amb en Dani León (Xaloc), Jordi Extremera (Xaloc), Mario Cortés (Xaloc), Sandra Calderón (Xaloc) i Anna Ymbern (Xaloc).

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Calonge / Alt de la GANGA / cap a la Bisbal / la Bisbal d'Empordà / Forallac / Canapost / Peratallada /  Sant Julià de Boada / a la C-31 girem a la dreta cap a Pals / Pals / Regencós / Palafrugell / Vall-llobrega / Sant Joan de Palamós / Palamós / Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 85'61 km
Temps: 3h 35'
Mitja de velocitat: 24'1 km/h

Valoració.
Sortida rodadora per fer lloc pels àpats de festes jejeje...



El 27/12 més carretera. Sortideta amb en Marc Bernabé (Xaloc). 

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / Girona / Vilablareix / Aiguaviva / Sant Dalmai / Vilobí d'Onyar / carretera vella de Vilobí d'Onyar a Riudellots / Riudellots de la Selva / polígon industrial Campllong / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància: 75'38 km
Temps:2h 32'
Mitja de velocitat: 30'6 km/h  

Valoració.
Bones sensacions = super content. Prop de Llambilles hi havia un accident i entre els mossos de trànsit que hi havia en Txema Arnau, quin crack, des d'aquí molt Bones Festes Txema!!!

El 28/12 més carretera. Sortideta per la tarda amb en Jordi Extremera (Xaloc) i en Joan Marc Gruart (Xaloc). En Joan Marc s'estrenava amb la bici de carretera.

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / S'Agaró / Platja d'Aro / Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Campllong / girem a l'esquerra cap a Sant Andreu Salou / Sant Andreu Salou / carretera de Cassà a Caldes / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 72'34 km
Temps: 2h 35'
Mitja de velocitat: 28'2 km/h 


El 29/12 sortida a córrer amb la Lorena Bravo a provar com tinc la sobrecàrrega del tibial interior del peu esquerra. 

El recorregut: Del Racó de S'Agaró pel camí de Ronda de S'Agaró fins la Conca / anada i tornada per la sorra de la platja de Sa Conca / tornada pel camí de Ronda fins a S'Agaró / fins al racó de Sant Pol i tornada al racó de S'Agaró.

Distància: 7 km aprox

Valoració.
No he notat molèstia al peu, tot i que no m'he sentit còmode del tot perquè anava amb molta precaució. A la tarda si que he sentit certa molèstia. Poc a poc espero que vagi millorant. Ara uns dies més sense córrer i anar fent.

I si a les 10h havia quedat per anar a córrer, a un quart d'onze rebo un missatge que es necessiten voluntaris per una animalada jajajaja.... TRAVESSIA DELS NASSOS. Travessia de natació no competitiva des de la platja de Sant Pol (Villa Laura) fins als Secains (illots davant via ferrata de la Cala del Molí) i tornar a Sant Pol. Òbviament m'he apuntat, perquè si ho pensava massa no ho hagués fet.

Cap a casa a buscar banyador, neoprè i la bossa i cap S'Agaró de nou. A les 11:30 arribo, truco a en Jordi Extremera que encara dormia, li comento i també li falten cames per venir, mare meva, un altre zumbat jajajaja.... 

Ens calcem neoprè, gorro i ulleres i apala.

D'esquerra a dreta: Quim Verdalet, Sergi Manero, Mireia Borrego, Jorge Pérez, jo i Jordi Extremera

    
Al final,
Distància: 3300 m. Allargant una mica fins dins de la Cala Ametller
Temps: 1h 07'
Temperatura de l'aigua: 13º aprox 

Valoració.
Experiència genial. Des de l'aigua veiem la gent que feia la via ferrata, els hem saludat i encara deuen flipar jajajaj...