dilluns, 14 d’abril de 2014

Afinant

Ja queda poc per començar temporada de triatlons i cal anar afinant. Aquesta setmana vaig córrer una mica per muntanya el dilluns, sessions de natació habituals, alguna d'spinning tot desitjant que arribés el cap de setmana per agafar la "cabra" (bici de contrarellotge).

Després d'un divendres d'anar a dormir tard, dissabte matí sortideta amb la de ruta i els xalocus bufff...!!. Arribo amb el temps justet i m'afanyo per atrapar-los. El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro [enganxo en Jordi Extremera, Jordi González, Javi Barrios, Pol Rigau, Marc Bernabé, Mario Cortés, Josep Companyó i Desi Vergeli] / Sant Antoni de Calonge / Calonge / alt de la GANGA / la Bisbal d'Empordà / enfilem cap a Cruïlles / Sant Sadurní de l'Heura / Alt de SANTA PELLAIA [en Jordi Extrem tenia bon dia el puta i ens hi vam haver de posar de valent jejeje...] Cassà de la Selva [aquí en Jordi González, Marc Bernabé, Pol Rigau, Desi i Javi Barrios tiren ja cap a casa] En Jordi Extrem, Josep Companyó, Mario Cortés i jo tirem cap a Llambilles / Quart / La Creueta / Alt dels ÀNGELS / Madremanya / Monells / Cruïlles / la Bisbal d'Empordà / Alt de la GANGA /Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 123'46 km
Temps: 4h 17'
Mitja de velocitat: 28'2 km/h

Valoració.
Gran sortideta amb cel ennuvolat fins cap allà les 12h. Pujant els Àngels haig de reconèixer que la falta d'hores de son i la falta de relleus d'aquests kbrons en planers m'han passat factura i he flaquejat jajajajaa..., en Jordi Extrem m'ha repassat i m'ha tret ben bé un minut i mig snif, snif,... A la segona pujada a la Ganga no l'he perdonat jijijij... Moments que donen "vidilla" a les sortides ;-).A la tarda migdiada i crono de la volta al País Basc per anar-nos ambientant per la sortida en "cabra" del diumenge :-))). 

Diumenge matí, ben dormit i descansat, doble sessió. Primer quedo a les 10h a Platja d'Aro amb en Jordi Extrem i les "cabres". El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / S'Agaró / Platja d'Aro / Calonge / Palamós / Mont-Ras / Vall-Llobrega / Palafrugell / Llofriu / Forallac / La Bisbal d'Empordà / Corçà / Cassà de Pelràs / Flaçà / Sant Joan de Mollet / Bordils / Celrà / Sarrià de Dalt / Girona / La Creueta / Quart / Llambilles / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro /  Castell d'Aro [en Jordi marxa cap a Platja d'Aro] / S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 102'3 km
Temps: 3h 05'24"
Mitja de velocitat: 31'3 km/h

Arribo a casa, em calço les sabatilles i vaig a fer el meu circuit particular. La ruta: SANT FELIU DE GUÍXOLS / he anat a buscar el carril bici i cap a Castell d'Aro / un cop a l'IES Ridaura he girat cap al darrera del càmping Valldaro / Parc dels Estanys de Platja d'Aro / avinguda de S'Agaró / he tirat cap a la Policia Local de Platja d'Aro / cap a Riuet / per la sorra de Sa Conca he anat a buscar el Camí de Ronda de S'Agaró i cap a S'Agaró / passeig de Sant Pol de SANT FELIU DE GUÍXOLS/ Creu Roja / i tornar pel carril bici fins a casa.

Al final,
Distància: 12km aprox
Temps: 1h 05'

Valoració.
Bones sensacions tant amb la cabra com corrent. A més, dia asolellat. Gran cap de setmana. Estiraments, dutxeta, i mentre dinava la París-Roubaix. Mare meva kin weekend, ooooolee!!