divendres, 11 de març del 2016

Estada a SANDS BEACH (Lanzarote)

Doncs sí, del dia 4 al dia 8 de març (de divendres a dimarts passat) amb l'equip VGtriatló hem fet una estada en aquest resort, mític juntament amb el també resort de La Santa per albergar professionals i seleccions d'esportistes (sobretot triatletes) que en èpoques hivernals i de fred, busquen aquests llocs més càlids per seguir els seus entrenaments.

Han estat uns dies espectaculars compartint entrenaments amb els clubs de triatló VO2 team, el club de triatló Picornell, el Team Calella i el Barcelona Dragons. Dirigits per Santi Pellejero, un màquina i una gran persona que entre altres havia entrenat durant uns anys al mateix Víctor del Corral, avui triatleta professional i ambaixador de Sands Beach precisament. Aquests dies hem seguit una rutina d'entrenament de les tres modalitats del triatló diàriament. Ens llevavem a les 7h del matí, esmorzavem i a les 8.30-9h començavem la llarga jornada d'entrenaments. 

El divendres per exemple vam començar el dia tastant les carreteres de Lanzarote i el seu vent, amb 65 quilometrets que van semblar més per la falta de costum a aquell vent. A l'arribar a l'apartament, canviar-nos i cap a la piscina a fer 2700m. Després de dinar, cap a les 17h uns 60' de córrer amb sèries i punt i final al primer dia. 

No explicaré el planning d'entrenament de cada dia però dir que el volum d'entrenaments va anar en augment fins al punt de fer tirades en bici de 115km, 130km, tirades de córrer de 90', entrenaments de transicions i un entrenament en dejú. 

Gràcies a l'amistat entre en Santi i en Víctor, vam compartir un entrenament de bici amb en Víctor del Corral, a part que coincidíem amb ell esmorzant, nedant a la piscina, pel resort. Com va passar també amb l'Ivan Raña i diverses seleccions nord-europees. En fi, que ha estat una experiència inoblidable i molt motivadora que de ben segur recordarem tots els que hi vam ésser. Em quedo amb la gent que hem conegut, la duresa dels entrenaments i les coses noves que hem après en relació a rutines d'entrenament.