dijous, 5 de maig del 2016

Pasturant per Rocacorba ;)

Després d'una setmaneta on gradualment he anat pujant el temps i la distància de córrer per veure com em notava la rotura fibril·lar ja puc dir que estic recuperat i puc entrenar amb condicions com feia fins abans de la rotura. Així mateix, com que he pogut fer bici i nedar mentre no podia córrer no he notat pèrdua de forma i corrent, aquests últims dies he pogut apretar. Que bé!! Ara a seguir entrenant però amb més compte que mai perquè d'aquí a un mes just, el 5 de juny, tinc l'IRONMAN de Nice.

La setmana passada i aquesta es va caracteritzar en forces sessions curtes de córrer que feia després de pedalar i així practicar T2 també. 

El dissabte passat que havia de fer una altra tirada llarga (170-180) el temps em va obligar a fer un mini triatló al gym on entrenem temporalment (MES GAVARRES). Allà vaig fer sessió de natació, després vaig pujar a spinning i després a la cinta. Mirant d'apretar una mica en el córrer ja per veure com responia el bessó. Content i satisfet per com havia anat me'n vaig anar cap a casa.

Diumenge a les 8:00, amb en Jordi Extremera ens vam apuntar amb les cabres a anar a pujar Rocacorba amb la gent de Can Tope (Tomás i Eduardo Cortés, Paco Ríos, José Antonio Míguez, Jordi Padrós, Pepe de la Fiat, etc). A les 8 ens vam trobar allà també en Josep Viñolas del Tr3empordà i en Pep del Fornet de l'Extreme Esteve.

Sant Feliu de Guíxols / Santa Cristina d'Aro / Sant Miquel d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / Fornells de la Selva / Girona / Sarrià de Dalt/ Montagut per la carretera Vella de Banyoles / C-66 i cap a Banyoles/ trenquem a la dreta a l'autovia per anar a buscar Can Vinardell / Palol de Revardit / Santa Maria de Camós/ Camós / trencar a l'esquerra per anar a buscar Pujarnol i la pujada al Santuari de ROCACORBA (881m de desnivell positiu en 13'8 km). Baixada i tornada per allà mateix. Pujarnol / Camós / Santa Maria de Camós / Palol de Revardit / Can vinardell / C-66 [aquí amb en Jordi, en Pep del fornet i en Josep Viñolas ja veiem que la tornada serà accelerada perquè els ànims estan caldejats jajajaja.... Esperem la resta però al sortir de Girona ja anem tirant els quatre fins a Sant Feliu, primer tirant en Josep i després fent relleus aleatoris l'estona que podem. Així, Quart / Llambilles / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro [aquí en Josep Viñolas es queda i en Pep del Fornet tira cap a Sant Feliu] Castell d'Aro / Platja d'Aro / S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols.  

Al final,
Distància: 139 km
Temps: 5h 3'
Mitja de velocitat: 27'5 km/h

Valoració.
Anada amb la cabra cap a Girona tirant del grup amb en Jordi Extrem = Uf!
Pujada a Rocacorba amb la Cabra = + Uf!
Baixada de Rocacorba amb la cabra = Oju peligru!!!
Tornada de Rocacorba amb en Viñolas, en Pep i en Jordi (després de tot) = Uf! 
______________________

TOTAL  =  Uf! Uix!

jajajajajajaa....