diumenge, 24 d’abril del 2016

+++++

Després d'uns dies entrenant però amb una part de córrer una mica tocada per culpa d'un trencament fibrilar al bessó dret, he fet una mica de bondat en aquesta disciplina, fent fisio, exercicis i començant de nou amb seny per no perdre forma en aquesta disciplina però amb cap per no prendre mal, en breu, 5 de juny, tinc l'ironman de Nice i no me la puc jugar.  

Aquest cap de setmana havia de ser diferent perquè tenia un doble olímpic a Terres de l'Ebre aquest diumenge però amb el bessó així i amb el cap posat a Nice l'he hagut de deixar per una altra edició. Quatre companys d'equip hi han anat i em consta que ho han fet mooolt bé. 

En fi, pel que fa a un servidor, aquest cap de setmana he fet un parell de sortides en bici, una de llarga el dissabte i una de no tant llarga el diumenge amb T2 i una estona de còrrer.

Dissabte sortida llarga amb ports en solitari. Sortia a les 10h de casa, Sant Feliu de Guíxols i enfilava la carretera de Tossa / Tossa de Mar/ carretera de Tossa a Lloret / Lloret de Mar / sortida de Lloret i cap a Vidreres per la C-63 / Sils / Mallorquines/ Riudarenes/ Santa Coloma de Farners / Gi-551 cap a l'alt de SANT HILARI/ baixada cap a Osor per la Gi-552/ Anglès / N-141e cap a Bonmatí / Gi-532 cap a Constantins / alt de LES SERRES / Pla de Sant Joan/ Llorà/ Sant Gregori / Girona / cap a Vilablareix / per la C-65 cap a Quart / Llambilles / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Al final:
Distància: 173'21 km
Temps: 6h 18'
Mitja de velocitat: 27'9km/h 
Desnivell positiu: 1990m 

Per diumenge tenia sortida amb cabra i T2 amb run però he tornat a agafar la bici de ruta per poder sortir acompanyat i he quedat amb en Xavi González per fer una altra tiradeta. Hem sortit de Sant Feliu de Guíxols a les 8h del matí, i hem tirat cap a Santa Cristina d'Aro / alt de ROMANYÀ / baixada cap a Calonge / alt de la GANGA / la Bisbal d'Empordà / Vullpellac / Canapost / Peratallada / Sant Julià de Boada / carretera de Torroella a Pals i tirem cap a Pals / pugem cap a Regencós / alt de BEGUR / baixada cap a Palafrugell per Esclanyà / Palafrugell / pel carrer del Bruguerol anem cap a pujar el Far de Sant Sebastià / baixada a Llafranc / tram d'autovia de Calella de Palafrugell a Palafrugell / Mont-Ras i C-31 cap a Vall-llobrega / Sant Joan de Palamós / Palamós / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / S'Agaró / alàbriga i Sant Feliu de Guíxols.

Al final:
Distància: 102'77 km
Temps: 3h 27'
Mitja de velocitat: 27'7 km/h
Desnivell positiu: 1200 m  

Arribada a casa, em poso les sabatilles i a veure que tal respon el bessó, he fet mitja horeta de córrer i cap a casa. Sembla que la cosa pita bé i que anem per bon camí.

Valoració
Bona setmana d'entrenaments i acostant-me al 5 de juny, objectiu d'aquest any. Hi ha ganes i respecte per Nice, espero arribar-hi bé per poder gaudir-lo, ai, vull dir patir-lo jajajajaja.... ;)