dissabte, 28 de gener del 2012

111 KM PASSATS PER AIGUA


Avui dissabte s'ha aixecat un dia molt lleig, molt ennuvolat i vent. A les 9h em passava a recollir en Jordi Mont per fer una tirada llarga en carretera. El recorregut era fer el de la setmana passada o molt semblant. Al final ha estat semblant i aquest cop passat per aigua.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / per la GI-682 fins a Tossa de Mar / LLORET DE MAR / mentre sortíem de Lloret per la C-63 han començat a caure gotes, al creuar el túnel Monturiol el temps ha empitjorat, el fred i la pluja s'ha intensificat i a tocat mullar-nos de valent. Hem seguit per la carretera de Vidreres a Lloret fins a Vidreres hem parat perquè en Jordi es posés l'impermeable i hem dit de continuar fins la N-II i allà pujar fins al trencant de Caldes i cap a casa. Hem seguit per la carretera de Santa Coloma, però molls per molls, com que la pluja ha afluixat hem dit de continuar fins a Sils i trencar a Mallorquines, tirar per la N-II i fins al trencant de Caldes..., però res, hem continuat fins a Riudarenes i SANTA COLOMA DE FARNERS / i aquí sí, un cop a Santa Coloma hem agafat la carretera vella de Sta. Coloma a Girona per arribar a Vilobí d'Onyar i d'aquí enfilar la tornada. Un cop a Vilobí, com que som masoques hem continuat fins a Sant Dalmai i d'aquí fins a Aiguaviva, Vilablareix i GIRONA. Un cop a Girona hem agafat la C-65 però ens hem desviat cap a la Creu de Palau, i d'aquí cap a Fornells de la Selva hem seguit fins el polígon industrial de Campllong i d'aquí cap a Sant Andreu Salou, CALDES DE MALAVELLA i Llagostera. Aquí hem vist un PRO del GARMIN amb una cervélo P4 de crono...pepino! Un cop sortíem de Llagostera hem agafat la carretera de Girona i hem vist  un ciclista que ens portava un centenar de metres d'avantatge i hem accelerat el ritme, como no... som uns picats! i a les Panolles l'hem atrapat i sense passar-lo ja hem afluixat el ritme i hem seguit fins al centre de Santa Cristina d'Aro on hem coincidit amb l'Àlex Guillot, en David Bragulat, en Quim Vilà i en Miquel Labarta del Matxacuca que venien de fer una sortida en BTT. En Jordi s'ha quedat i jo cap a l'última pujada de totes les sortides: la Font d'en Pi, per arribar a SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància: 111'46 km.
Temps: 4h 25'
Mitja de velocitat: 25'8 km/h


Valoració:
Bona, m'agrada aquest circuit, llàstima avui de la pluja. En Jordi Mont s'està preparant per a anar a participar a l'Ironbike 2012 i s'està posant de valent amb el tema entrenaments, aquesta setmana passada ha fet unes sortides envejables... el tiu no para! 

En el meu cas, això de no poder sortir els migdies és una llàstima. Com que treballo pel matí ara encara no és prou llarg el dia per fer tirades llargues a la tarda, a més es nota la baixada de temperatura respecte el migdia. Hauré d'esperar que s'allargui més el dia. Aprofiteu-ho els que sortiu al migdia perquè ara a l'hivern és el millor moment per sortir si és que no teniu els matins, que després ja és un festival, perquè vas de la fred del matí cap a "l'escalfor" del migdia.

Avui, un cop a casa m'he tret la capa de fang del cos (no vegis com estan les carreteres), una dutxa i cap a netejar la bici que ja heu vist com ha quedat. Rentat, assecat i engrassat i ja la torno a tenir a punt!. M'ha fet un mal veure la bici de carretera tant enfangada, tant neta que la procuro portar sempre.

diumenge, 22 de gener del 2012

VINGA VAAAAAAAAA...

Després d'una setmana de sortides curtes, aquest dissabte tenia previst fer una tirada llarga en carretera i començar a fer quilòmetres. A les 10:30h un cop passades les hores fredes del matí sortia de casa a fer una ruta que m'havia passat pel cap tot esmorzant. 

EL circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / per la GI-682 fins a Tossa de Mar / aquí m'he afegit a un grup que ha passat del Club Ciclista Sant Celoni i fins a LLORET DE MAR / un cop a Lloret els integrants amb qui m'havia escapat s'han esperat a Lloret a que vingués la resta del grup i jo he continuat per la C-63, carretera de Vidreres a Lloret fins a Vidreres / d'aquí per la carretera de Santa Coloma, fins a Sils, Riudarenes i SANTA COLOMA DE FARNERS / un cop a Santa Coloma he agafat la carretera d'Anglès i he continuat fins al trencant amb Brunyola i he pujat el petit alt de Brunyola per la banda de Santa Coloma que feia temps que no feia. He baixat i he planejat fins a Sant Dalmai i aquí he trencat a l'esquerra fins Aiguaviva, Vilablareix i GIRONA. Un cop a Girona he agafat la C-65 fins a Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Sta. Cristina d'Aro i per la font d'en Pi fins a SANT FELIU DE GUÍXOLS. 

Al final,
Distància: 112 km
Temps: 4h 05'
Mitja de velocitat: 27'1 km/h


Valoració:
Pensava que em sortirien més quilometres però al final fiascu, de totes maneres ha estat genial per rodar i el dia ha acompanyat.

Per diumenge, doncs sortida escoletera al canto. A les 9:30h a la BP de Santa Cristina d'Aro en Pipo, en Nava, l'Àngel, en Xevi Comas i en Santi del Club Ciclista Escoletat Btt i en Xavi González (batejat com Xavi29) i un servidor del Club Ciclista Platja d'Aro.

La sortida... doncs... una pallissa! com sempre. L'objectiu era anar a inaugurar uns corriols que ahir en Manel, en Pipo i en Jordi Mont van acabar de netejar per la zona de la font fresca. Abans però hem anat cap a Solius per pujar cap al castell per una nova pujada alternativa diferent de la pujada de les arrels. Abans però en Santi ha hagut de marxar degut a una mala caiguda tan sols començar per la zona de la casa d'en Lara.

Un cop al Castell hem anat a buscar la carretera de Solius per anar a fer la pujada i una baixada de les vaques per una pista diferent de l'habitual. Hem creuat la variant, hem pujat per Ca la Maria fins al carril bici i n'hem fet un tros fins al trencant de la bassa de Panedes i d'aquí cap a buscar els plans del mateix nom. Hem anat pistejant fins arribar a peus del Rocatal que hem pujat a ritme fins a la casa de mig camí. Un cop allà parada per menjar alguna cosa i continuar fins anar a buscar la pista d'abaix que porta al principi del matxo mort i la carretera del Puig d'Arques. Un cop allà cap a Font Josepa on hem trobat en Lux amb una Flash 29er impressionant i després de passar-nos... pobret... és que no ens coneix ens ha fet de llebre i apala, tots al darrera fins que òbviament ens hem acoplat elegantment darrera seu i a la baixada, doncs que havia de fer, acabar-lo de pelar. Una paradeta per reagrupar-nos i cap a Romanyà i anar a buscar el principi de la baixada del pollastre ja prop del Mas Nou [aquí en Lux ha tirat per una altra banda] Un cop allà baixada ràpida per anar a buscar el principi del corriol de la font fresca i allà encetar l'objectiu d'avui.

El corriol netejat en gran part per en Manel i en Pipo s'ha de reconèixer que està molt bé, és molt tècnic i si bé té alguna pujadeta és gairebé tot de baixada suau, no tant ràpida com la font fresca però divertit, i un cop s'hi hagi passat més vegades perquè quedi més desgastat encara ho serà més. Una altra feinada de la qual ens en beneficiarem tots que cal reconèixer!

D'aquí hem anat cap al Restaurant de la Font Picant i pel carril fins a Santa Cristina. Un cop allà en Xavi29 ha marxat cap a casa, en Xevi Comas també i la resta (Pipo, Àngel i jo) hem acompanyat en Nava a Castell d'Aro. Un cop allà l'Àngel i jo hem acompanyat en Pipo de nou a Santa Cristina d'Aro jajajaja... és que li feia por tornar sol i passar literalment per un "dominguero de carril". No és que de fet volia acompanyar-nos a Sant Feliu però a l'Àngel li feia por mullar-se creuant el Ridaura, i en passaven quatre dits tan sols aaaiii.... ts,ts,ts,ts, total que hem passat per l'hípica Edna fins a Sta. Cristina, i un cop hem deixat en Pipo amb l'Àngel cap a Sant Feliu.

Al final,
Distància: 49 km
Temps: 3h 45'

Valoració:
Doncs cap de setmana ben aprofitat =  :D

dimarts, 17 de gener del 2012

Filosofia SKY

dijous, 12 de gener del 2012

Regust USA a Girona. TCT Studio


diumenge, 8 de gener del 2012

PRIMERA SORTIDA GRUPAL DE L'ANY

Avui al matí quedava a les 9.30h a la BP de Sta. Cristina d'Aro amb en Pipo, en Nava, l'Àngel i Santi de l'Escoleta Btt, l'Eduard Hernández de Bicicletes Tope, en Miquel Navarro i un company seu del Matxacuca, i en Xavi González company del Club Ciclista Platja d'Aro.

A primera hora feia un fred impressionant baixant la font d'en Pi. La sortida prometia perquè tothom estava molt animat. I tot i ser pretemporada l'orgull no entén d'èpoques de l'any, quina colla de picats. 

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Sta. Cristina d'Aro / pujada de l'església amb alguna variant fins arribar a enllaçar amb la pujada de la tuberia que ve de Castell d'Aro [abans d'arribar a dalt malauradament en Miquel Navarro ha tingut un problema amb el canvi i ha hagut de fer mitja volta. A la pujada tots anàvem tranquils però en Nava, ha aixecat la llebre i clar com que un servidor salta a totes, he decidit al cap d'una estona anar a interceptar-lo jejeje... però s'ha sortit amb la seva grgrgrgrgrrrrr... jajaja...] Un cop a la intersecció de la pujada de la tuberia amb la que ve de Sta. Cristina, hem esperat a ser tots i després hem anat a buscar el descens de Castell d'Aro i cap al barri Roquissar de Castell d'Aro / hem passat pel nucli antic de Castell d'Aro i pel carrer de la Coma i el Passeig Castell i Mar per anar a buscar la via paral·lela a la variant fins arribar a l'ermita de Sta. Maria de Fenals d'Aro / d'aquí hem anat a buscar la pujada cap a St. Marc pel camí vell de Platja d'Aro [aquí hem fet una mini escapada amb en Nava però deseguida hem afluixat, a l'acostar-se el grup l'Edu ha saltat però he aconseguit mantenir-me davant :P] hem continuat fins a l'ermita de Fenals d'Amunt enllaçant amb la pujada  dels Monjos [aquesta ha estat la pujada dura del dia més que res perquè ja no en recordava res del temps que feia que no hi pujava. Aquí en Pipo, l'Eduard, en Xavi 29" i un servidor ens hem anat animant i hem pujat agrupats fins que l'Edu, punyetero s'ha encarregat aquest cop de fer saltar la llebre, i clar, jo al darrera, hem patit tots dos ens hem confessat no estar en plena forma i desconèixer o no recordar la pujada, al final m'ha guanyat uns 5 o 6 m i ha arribat a dalt la pujada davant meu. Hem parat una estona i m'he desabrigat perquè amb l'escalfada i el gruix de roba necessitava refrigerar-me. Ha arribat en Xavi 29" i en Pipo i han proposat esperar la resta a l'asfalt de l'Avinguda de Romanyà i hem acabat de pujar per la zona de grava on amb hem coincidit amb l'Edu que ja recordàvem aquest tall.

Hem esperat a la resta i cap a Romanyà falta gent. Quan hem arribat a l'altura de la pujada de la tuberia en Xavi 29" i l'Edu han tirat ja cap a casa. La resta hem continuat cap a Romanyà agafant el corriol tècnic que porta cap a la baixada dels tàbacs i d'aquí n'hem agafat un altre que porta al corriol final de l'esquerra que es sol agafar quan es puja de la Castanyeda i que porta a l'asfalt prop de la baixada del pollastre. Hem baixat pel corriol i hem enfilat la pista de pujada de la Castanyeda fins a l'asfalt pròxim a Romanyà / Hem agafat aigua a Romanyà / i hem anat a baixar per la Gallina / impressionant aquesta baixada, és com un eslàlom, que guapa que és i que ràpid que es baixa. Cap al final en Pipo ha sortit per davant de la bici i entre aixo i que la gent ja volia enfilar la tornada, un cop a l'asfalt hem decidit baixar per aquest fins enllaçar amb el carril bici, i d'aquí cap a l'esquerra pel carril bici fins a Sta.Cristina.

A Sta. Cristina en Pipo s'ha quedat, en Nava "animador del dia" ha marxat cap a Castell d'Aro i cap a Sant Feliu hem marxat el company d'en Miquel del Matxacuca, en Santi, l'Àngel i un servidor.

Al final,
Distància: 39'8 km
Temps: 3h 27'

Valoració.
Bona sortida, pel que fa a forma es nota que no estem a l'estiu, i ......qui hagués tingut l'SCALE 20 d'en Jordi Mont. La setmana passada en Jordi Mont em va deixar la seva SCALE 20 del 2010 i tot i que en principi em va costar adaptar-me a la conducció (al cap de 20' sortia volant per davant), al final era brutal com anava, com arrancava, el poc que pesava, com pujava ... pfffffffffff... Què més dir, va ser el pas de passar d'una doble d'alumini talla L de 12'5 kg a una rígida de carbono talla M 10kg i poc. Bé el que he dit, qui hagués tingut avui aquella bici pujant els monjos, vaya tela amb la pujada, ara cal fer-la diverses vegades per perdre la poooor al mooooonstre uuuuu,uuuu,... perdó se me n'ha anat.. BON ANY a tothom!! i pedaleu força. 

dilluns, 2 de gener del 2012

aaaaaaaaiiiiiiiiii..i.i.i.i.i.i.i....


diumenge, 1 de gener del 2012

+ MOTIVACIÓ

Després d'una primera dosi de motivació fa uns mesos, us en passo una altra dedicada en principi als triatletes, i sobretot a tots aquells que fan distàncies ironman i que sacrifiquen gran part de la seva vida a entrenar i a entrenar tres disciplines per poder acabar autèntics reptes físics i mentals.

Tot i que no sóc triatleta, aquest vídeo és aplicable també a aquells que tan sols anem amb bici, corren... i que en definitiva ens agrada l'esport i disfrutem entrenant. Amb una sèrie de frases, imatges i música es reflecteix molt bé el què podem sentir quan entrenem o en moments de cursa o fins i tot, a partir d'aproximadament el minut 4, com entenem l'esport i el pes i la presència que té en la nostra vida i el què ens aporta.