diumenge, 27 de maig del 2012

127'8 + 124'7 = 252'5 km

Doncs està clar, tornem a la rutina de fer quilòmetres al cap de setmana, i és que sortir amb els companys convida a fer-ne. El dissabte, com és ja habitual, quedava amb en Jordi Mont del Matxacuca a les 9h a la BP de Santa Cristina per fer quilòmetres en carretera. L'Ironbike s'apropa per en Jordi i s'ha de preparar bé.

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / N-II i autovia paral·lela fins rotonda de Riudellots a l'aeroport per agafar la carretera de Vilobí d'Onyar fins a Vilobí d'Onyar / agafem la carretera vella de Santa Coloma a Girona i anem cap a Santa Coloma / Santa Coloma de Farners / agafem la carretera de Santa Coloma a Anglès / Anglès / seguim per la N-141 fins al trencant de Bonmatí / agafem la GI-532 fins a Constantins / i pugem l'alt de LES SERRES / baixem fins la GI-531 i cap a la dreta cap a  Llorà / Sant Gregori / Girona - Fontajau / i anem en direcció Vilablareix per deixar-lo a la dreta  i pujar a la C-65. Seguim i ens desviem cap a la Creu de Palau / d'aquí cap a Fornells de la Selva / polígon industrial de Campllong / Sant Andreu Salou / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS

Al final,
Distància : 127'8 km
Temps : 4h 32'
Mitja de velocitat : 27'9 km/h
Desnivell positiu acumulat : 990m


Un cop arribàvem a Santa Cristina (13.30h) ens hem creuat amb en Marc García. La colla de l'Escoleta Btt havien quedat per fer una sortida en btt. L'hem acompanyat a veure la claca i hem rigut una estona. Déu n'hi do el circuit que van fer, guapo, guapo, amb "mortirolo" inclòs... Com us cuideu punyeteros! ;-))) Amb en Pipo ja ens emplaçàvem a veuren's avui diumenge que m'havia comentat que sortiria amb en Jaume, en Lluís i la Fina, la grupeta escoletera de carretera. Com faig a vegades algun altre diumenge m'he apuntat a sortir també amb ells.

Avui diumenge la sorpresa ha estat que a la Fina Masferrer l'ha substituït el seu marit, en Jordi Mont. Així m'agrada Jordi, a fer quilòmetres!. El grup d'avui el formàvem: en Jaume, en Lluís i en Pipo del Club Ciclista Escoleta Btt, en Jordi Mont de la secció de ciclisme del Matxacuca i un servidor del Club Ciclista Platja d'Aro.

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Palamós per la zona del passeig, carretera de la Fosca fins la Fosca. Enllaçem amb la C-31 fins al Mas dels Arcs i girem a la dreta per passar pel camí ral fins a Palafrugell / anem cap a Calella de Palafrugell per la carretera de Palafrugell i enfilem cap a Llafranc per pujar al Far de Sant Sebastià per la costa (passeig Pau Casals) / després baixem i anem a buscar el carrer de la Perica per arribar a Tamariu / pugem pel carrer d'Aigua blava i l'avinguda Vicenç Bou (aquest tram últim té tela!) 

Aquests que també s'escalfen a San Francisco no us recorda la primera part d'avui? :-)
D'aquí cap al carrer Terra Alta / carrer del Canigó / carrer de la Selva / baixem pel carrer de la Cova del Bisbe / enfilem més pujada per carretera d'Aiguablava i carretera de Fornells fins la GI-5532 i seguim pujant fins a Begur. A partir d'aquí hem fet un tram de recorregut que no havia fet mai perquè  enlloc de baixar pel costat del camp de futbol de Begur, hem fet una baixada brutal pel carrer de la Riera fins a la cala de Sa Riera. Hem fet un altre "pepino" de pujada pel carrer Catalonia fins a la carretera de la platja del Racó, ja terme de Pals, i d'aquí cap amunt a buscar els Masos de Pals. Un cop als Masos de Pals hem anat a buscar la carretera de Pals a Torroella i cap a Torroella. Un cop a Torroella de Montgrí hem anat a buscar la carretera que porta a Verges i d'allà cap a Ultramort / Parlavà [aquí ens hem posat a rebuf d'una excavadora per descansar del vent de cara]/ Corçà / la Bisbal d'Empordà / i cap a buscar l'Alt de la GANGA / Calonge, i com que no en teníem prou i en Jaume s'havia quedat amb ganes de més jejeje... hem pujat  l'alt de ROMANYÀ / hem baixat per Sant Miquel d'Aro fins a Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància : 124'7 km
Temps : 4h 53'
Mitja de velocitat : 25'4 km/h
Desnivell positiu acumulat :  1465 m.



Valoració.
Més que valoració, una conclusió: com més pedalo més m'agrada, és ja una necessitat sortir a pedalar i divertir-se. En els temps que corren més val riure i passar-ho bé durant aquestes estones, literalment t'oxigenen. Perquè tinguem salut i ho poguem fer tots plegats durant molts anys. 

Nanos avui tela! Intensitat a la primera part amb rampots, intensitat després en alguna recta que no sé qui s'ha posat a tirar... Ah sí, en Jordi! jajaja... i per acabar de rematar Ganga i Romanyà, ja us val, a mi no em convideu més... Per cert Pipo a veure si entrenes més i no t'hem d'esperar, aquí s'ha de donar la talla dissabte i diumenge. És brooooooma, cuida't el costellam!