divendres, 4 de setembre del 2009

MASHSF van a veure en Lance a casa seva!

Escenes centrades en Garrett Show i en el seu duel particular amb en Lance

Avui estava revisant el bloc i m'he adonat que no hi tenia el primer vídeo. L'heu de veure, a mi m'encanta! La música de guitarra lliga perfectament amb l'audiovisual. De ben segur que us encantarà per partida doble si sou un amant de la velocitat damunt la bici i us apassionen les bicis singlespeed i sobretot les fixies.

MASHSF són un conjunt d'amics de San Francisco enamorats de les bicis de pinyó fixe. Per alguns d'aquests nois al marge del seu hobby és el seu mitjà diari per treballar, és el cas dels que són couriers, missatgers a les grans ciutats; per d'altres és tan sols el seu mitjà de transport i hobby. La qüestió és passar-s'ho bé anant en bici! MASHSF però es prenen seriosament aquest "hobby" tenen un Web potent visualment i molt efectiu que els serveix per difondre bàsicament la seva imatge (merchandising), les seves activitats i proposar trobades amb d'altres aficionats a les fixies.

El moviment fixie a les grans ciutats ja fa anys que està creant estil. Moltes de les històries d'aquests nois/noies comença per la recuperació d'antigues bicis de pista, amb un sol plat, un sol pinyó. Els hi fan una bona pintada, un plat, unes bieles i un pinyó i a pedalar. En aquest moment és quan els valents decideixen fer un pas més i en plena ciutat decideixen passar d'una singlespeed (un plat, un pinyó lliure i frens) a una fixie, l'autèntica bici de pista de velòdrom (un plat, un pinyó fixe i sense frens, no brakes) i aprendre a dominar la tècnica de frenar amb la roda del darrera "derrapant". Podeu trobar dissenys espectaculars de singlespeed i fixie a la xarxa. És tot un moviment, com pot ésser-ho l'skate o el surf,...

La bici en el seu estat pur!