divendres, 2 d’abril del 2010

Comencem fort! buf!...

Avui ha començat la setmana santa per aquells que treballen i no s'han demanat festa, divendres, dissabte, diumenge i dilluns. Doncs bé, com deia al títol "comencem forts", i és que avui he quedat amb en Xavi González a la BP de Sant Feliu per fer una sortideta en carretera. El cas és que a la BP, hi havien també gent de l'equip d'en TOPE. En Tomàs, el seu fill Eduardo, en Carlos "trident", el soci, en Ramonet, en Javi Martínez, en Paco "jardiner" i en Fèlix. Arribar a la BP i vinga, la previsió era fer un recorregut molt guapo, en tot cas per a mi, perquè com a bttero que sóc no havia fet un dels trams per on havíem de passar.

El recorregut ha estat el següent: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / S'Agaró / Volta de l'Ametller / Sant Feliu de Guíxols / carretera de Tossa (aquí s'han quedat en Paco "jardiner" i en Fèlix) / Tossa de Mar (aquí s'han desviat en Xavi González i l'Eduardo Cortés cap a l'atalaia) / Lloret de Mar / Vidreres / carretera de Santa Coloma / N-II / trencant cap a Caldes de Malavella / Caldes de Malavella / Llagostera (aquí s'ha desviat el "soci" cap a Cassà) / Sant Miquel d'Aro / Santa Cristina d'Aro (aquí s'ha desviat en Javi Martínez cap a Sant Feliu) / Castell d'Aro (aquí s'han quedat en Ramonet, en Carlos "trident" i en Tomàs a fer el toc) / carretera del Remei i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Temps: 3h 48'
Distància: 103'3 km
Mitja: 28'8 km/h
Valoració:
28/02/2010  4h 25' 100'6 km
07/03/2010  4h 28' 115'8 km
14/03/2010  4h 26' 104'4 km
28/03/2010  4h 43' 119'1 km
02/03/2010  3h 48' 103'3 km

Doncs positiva, vistos els temps. Un altre tema és que són recorreguts diferents i que els ritmes mantinguts per cada dia van en funció de la temperatura, el vent, els companys que sovint et fan anar a més ritme (menys el 14/03 que anava sol). 

La sortida d'avui m'ha agradat per dues raons: 
  1. que el tram entre Tossa i Lloret i d'aquí fins al trencant cap a Caldes de Malavella, no l'havia fet mai amb bicicleta. 
  2. i que el ritme que s'ha portat des de Tossa de Mar fins a Sant Feliu de Guíxols ha estat brutal, i per la meva sorpresa m'ho he passat bé. I això em satisfà, perquè senzillament és mostra de progresso positivament. Tan sols dir que de Lloret a prop de l'ermita de Panedes hi hagut moments en què he mirat el comptaquilòmetres i anàvem a una velocitat sostinguda en alguns trams de 38km/h, 55km/h, 61km/h, 45km/h. Els típics "calentons" enfilats per la carretera, fent relleus, d'aquí el "buf!!!" del títol.
Des de la pista d'aeromodelisme o des d'on s'enlaira en Faz, fins a Sant Miquel d'Aro però, el ritme ha baixat perquè se'ns ha afegit un professional, o exprofessional, el Sr.Roberto Heras.
Us poso aquesta foto de quan va participar a la Ruta de los Conquistadores el 2008. Us poso aquesta perquè casualment de cintura per amunt anava vestit igual. Portava una Giant TCR Advanced full equip. Un tiu molt normal, molt assequible i que no s'ha fet estrany, com si el coneixessis de tota la vida, de totes maneres sembla ser que ja es coneixien amb en Tomàs i per això suposo que ha estat més gentil. Fins i tot ens ha dit si volíem anar demà amb ell i un altre a pujar Rocacorba des de Calonge. Ha estat bé, una altra experiència.

En definitiva, matí aprofitat, hem arribat abans de la 13h, dutxa, dinar i a treure el quisso.