dimecres, 7 de juliol del 2010

Sortida canyera!

Tot era que havíem d'anar a rodar!. Ahir dimarts a la tarda amb el meu company d'armes, en Xavi González, gent de l'Escoleta del btt (Pipo, Nava, Jaume, Àngel) i en Cristian Segura, vam quedar per fer una sortida planera.  Com sempre, "tonto l'últim", no hi ha manera som com criatures.

El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Sta. Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / Autovia lateral paral·lel a la N-II fins a la rotonda de sota la N-IIque porta a Riudellots de la Selva,... / carretera de Vilobí d'Onyar GIV-5341 / Vilobí d'Onyar /  hem girat a l'esquerra dins el mateix poble i hem continuat per la mateixa crta. de Vilobí d'Onyar fins a la urbanització de Vallcanera i d'aquí fins a la crta. de Mallorquines GI-555/ on hem girat a la dreta i fins enllaçar amb la crta. de Sils a Sta. Coloma de Farners C-63 on hem girat a la dreta direcció Sta.Coloma/ Riudarenes / Sta.Coloma de Farners / hem girat a la dreta i i hem agafat la C-63 que puja a Vilobí d'Onyar per sota l'eix i que després passa a dir-se GI-533, també coneguda com crta. de Girona a Sta.Coloma de Farners / Vilobí d'Onyar / seguim fins Sant Dalmai / Aiguaviva / girem a la dreta per la carretera de l'aeroport fins a l'aeroport Girona Costa Brava/ anem a buscar la rotonda on comença l'Eix/ rotonda de sota la N-II que porta a Riudellots / Riudellots de la Selva / Campllong / Cassà de la Selva / seguim per la carretera de Sant Feliu a Girona / Llagostera / Sta.Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final:
Distància: 97'82 km
Temps: 3h. 33' (inclòs el temps per recuperar un que s'ha perdut i la parada per omplir aigua)
Mitja: 30'8 km/h

Valoració:
El perfil aquest cop no té massa interès. Què dir? Doncs que la gent està molt forta. Mitges de velocitat molt altes durant tota l'estona. Al principi, les primeres dues hores s'han caracteritzat pels canvis de ritme, ja semblava el TOUR jejeje.... Ara apreta aquest, ara apreta aquell. Cap a mitja sortida els ànims s'han calmat una mica i la gent ha anat buscant el seu ritme. 

Tot i els pals, les apretades fins al límit,... la majoria hem arribat tots sencers a casa. En Cristian i en Jaume han quedat força tocats per això. Ànims, unes quantes sortides més així, i us poseu a to o rebentem tots!

-----------------------------------
Dir a aquells lectors del bloc que la voluntat d'un servidor al ressenyar diferents sortides i explicar de forma regular el què significa per a mi anar en bici també de forma regular, expressant les meves valoracions de com ha anat, a vegades amb to irònic i per provocar el somriure, no té cap altra voluntat que allargar la bona estona que hem tingut amb bici. a veure si entre els meus escrits i els vostres comentaris motivem també, a aquells companys de hobby de la zona, a agafar la bici més sovint i fer quilòmetres, a sortir amb els amics i passar-ho bé, i perquè no, a jugar amb les nostres capacitats amb respecte. Ser competitius? perquè no, però tot des d'un punt de vista positiu perquè el què preval és fer de l'esport part del nostre dia a dia, però sense obsessionar-nos. Sumar salut i restar problemes, tot entre amics. 


Per altra banda, si amb la descripció dels circuits que faig podeu fer-vos les vostres particulars rutes doncs millor. Cadascú té el temps que té per sortir i sovint es fan els mateixos recorreguts i sense voler-ho t'acabes avorrint; ara a l'estiu, que fosqueja més tard, a vegades es té més temps i s'agraeix descobrir noves rutes o combinar trams coneguts amb d'altres de desconeguts.  

S'accepten suggerències de qualsevol tipus. Respecte si voleu qualsevol altra dada de les sortides, en la mesura del possible la miraré de recollir.